1/25

Односемейная вилла 508 m², Efxinos Pontos, Stamata

Stamata
€ 850 000
5+ помещения
508 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 09.08.2024
Описание

ID: 2559

Αυτή είναι μια ευκαιρία για όσους αναζητούν μία πολυτελή Μονοκατοικία σε ήσυχη ακριβή περιοχή στα Βόρεια προάστια της Αττικής. Η Villa αποτελείται από 4 επίπεδα :
I. Ένα Ισόγειο χώρο έκτασης 150 τ.μ. με ένα μεγάλο κύριο καθιστικό σαλόνι με τζάκι , μία κουζίνα με πάσο και αποθήκη τροφίμων , ένα συμπληρωματικό καθιστικό χώρο μαζί με την κουζίνα με τζάκι , ένα μπάνιο και ασανσέρ που ξεκινάει από το επίπεδο -2 και φτάνει μέχρι και τον πρώτο όροφο. Επίσης διαθέτει και εσωτερικό κλιμακοστάσιο.
II. Ένα χώρο 1ου Ορόφου έκτασης 150 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια με το ένα να διαθέτει μπάνιο και wc αντίστοιχα το άλλο . Διαθέτει επίσης ένα master υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ένα καθιστικό σαλόνι.
III. Έναν ημιυπόγειο χώρο εκτάσεως 140 τ.μ. με ένα καθιστικό σαλόνι με τζάκι ενιαίο χώρο με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με wc και ένα χώρο αποθήκευσης.
IV. Έναν υπόγειο χώρο εκτάσεως 68 τ.μ. που αποτελείται αποκλειστικά από χώρους αποθήκευσης, λεβητοστάσιο και μηχανοστάσιο ανελκυστήρα.
Στον εξωτερικό του χώρο διαθέτει ένα επιπλέον δωμάτιο υπηρεσίας με κουζίνα , wc , και υπνοδωμάτιο. Το οικόπεδο είναι άρτιο εκτάσεως 1.000 τ.μ. και έχει εξαντληθεί το ποσοστό δόμησης. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει κήπους 300 τ.μ. , πισίνα μεγάλων διαστάσεων , μπάρμπεκιου και κλειστό garage για 2 αυτοκίνητα , όπως επίσης και έναν ανοιχτό χώρο για ένα όχημα. Όλα τα υλικά εντός και εκτός του σπιτιού είναι υψηλής ποιότητας . Το σπίτι σχεδιάστηκε από μεγάλο Έλληνα αρχιτέκτονα και έχει υπάρξει αντικείμενο μελέτης σε πολλά πανεπιστήμια εσωτερικού και εξωτερικού για τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του. Έχει υπάρξει σε λίστες μεγάλων αρχιτεκτονικών περιοδικών παγκοσμίως. Το σπίτι δίνεται στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε την ιδιοκτησία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
508 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 850 000
Цена за м²
1 673 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1990
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем