Ύπαρξη ανθρώπου
Άποψη χώρου
Κάτοψη
Εξωτερικός χώρος
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
W.C
1/16
Ύπαρξη ανθρώπου

Отдельный дом на одну семью Santorini, Фира, Тира

ТираSantorini
€ 255 000
2 помещения
68 m²
1 ванная
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 17.07.2024
Описание

ID: HPS5057

Κωδικός ακινήτου: HPS5057 - Σαντορίνη Θήρα Santorini ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 68 τ.μ. σε οικόπεδο 40 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2022 και διαθέτει θέα σε αστικό τοπίο, jacuzzi, σκαλιά εισόδου απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα απόσταση από χωριό 20 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 7900 μέτρα - Τιμή: 255.000 €
Η Cave Villa βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σαντορίνης, στο ιστορικά αναγνωρισμένο χωριό Εμπορείο. Μόλις 10 μίλια από τα Φηρά, τη ζωντανή πρωτεύουσα της Σαντορίνης, το Εμπορείο είναι ο μεγαλύτερος νότιος οικισμός του νησιού και διαθέτει μια μακρόχρονη ιστορία. Οι παραλίες Κόκκινη, Λευκή και Μαύρη βρίσκονται όλες στα νότια της Σαντορίνης, κάνοντας την πρόσβαση από το χωριό Εμπορείο ομαλή και γρήγορη. Οι παραλίες Βλυχάδα, Περίβολος και Περίσσα βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση, ενώ στο Καμάρι η παραλία συνδυάζεται με έναν υπέροχο χώρο περιπάτου γεμάτο με εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

Χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως και αναβαθμιστεί με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Πάντα με σεβασμό στην ιστορία και το ζωντανό παρελθόν της Σαντορίνης και του χωριού Εμπορείο, το παραδοσιακό σπίτι διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Η βίλα Cave αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, μεγάλο βεστιάριο, κουζίνα, wc και ένα κατάλευκο, ευρύχωρο ντους με τεχνητό φωτισμό που δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και έκθεσης στον κυκλαδίτικο ήλιο. Η βεράντα με το καθιστικό και τις ξαπλώστρες είναι ένας ειδυλλιακός χώρος χαλάρωσης. Υπάρχει ένα σύγχρονο σύστημα εξαερισμού σε όλα τα δωμάτια. Το βεστιάριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Υπάρχει και ο χώρος στη βεράντα όπου μπορεί να κατασκευαστεί επιπλέον ως υπνοδωμάτιο. Η βίλα Cave είναι ιδανικός προορισμός ως τουριστική επένδυση αλλά και το μέρος για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές σας.


Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
68 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Информация о ценах
Цена
€ 255 000
Цена за м²
3 750 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2022
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+13 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем