Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/11
Σαλόνι

Мезонет новое, второй этаж, Pefkochori, Pallini

Pallini
€ 320 000
3 помещений
110 m²
2 ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 27.08.2024
Описание

ID: 54919

Κωδικός ακινήτου: 54919 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 380 μέτρα - Τιμή: 320.000 €
Το νέο συγκρότημα βρίσκεται υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024. Διαμορφώθηκε από την αρχιτεκτονική μας ομάδα με σκοπό να προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.
Το συγκρότημα αποτελείται από 3 κτίρια, το καθένα εκ των οποίων αποτελείται από μία μεζονέτα στα επίπεδα του υπογείου και ισογείου και μία δεύτερη στον όροφο και στη σοφίτα του κτιρίου. Τα μεικτά εμβαδά των μεζονετών με κήπο είναι 99m2 και του ορόφου είναι 111m2. Όλες οι μεζονέτες είναι ευρύχωρες και ηλιόλουστες.
Η κάθε ισόγεια μεζονέτα με κήπο αποτελείται από δύο επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο. Η καθεμιά τους έχει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα οποία βρίσκονται στο υπόγειο. Επίσης, διαθέτει 2 μπάνια, ένα σε κάθε επίπεδο. Η σαλοκουζίνα βρίσκεται στο ισόγειο και έχει θέα τον κήπο. Διατίθεται μία θέση στάθμευσης για την καθεμιά, ηλιακός θερμοσίφωνας, προεγκατάσταση για θέρμανση και προεγκατάσταση για κάμερες ασφαλείας. Επίσης, παραδίδεται σύστημα ψύξης και συναγερμός σε πλήρη λειτουργία.
Τα ακίνητα απέχουν μόνο 5 λεπτά (380μ.) από την θάλασσα. Η αρχιτεκτονική τους θα είναι μοντέρνο στυλ με βάση τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ενδέχεται στις κατόψεις να προκύψουν μικροαλλαγές στα σχέδια των κατοικιών προς όφελος της άνεσής τους.
--
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική
--
Πέτρος Κακάλτσης 6946506800 www.invista.gr
--

Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS

Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
2
Лифт
Нет
Площадь
110 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 320 000
Цена за м²
2 909 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+8 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем