Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
W.C
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Ύπαρξη ανθρώπου
Εξωτερικός χώρος
1/23
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα

Мезонет Πολύχρονο, Polichrono, Pallini

PalliniΠολύχρονο
€ 650 000
5 помещения
150 m²
3 ванных
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 27.08.2024
Описание

ID: 54999

Κωδικός ακινήτου: 54999 - Παλλήνη Πολύχρονο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 270 μέτρα - Τιμή: 650.000 €
Το νέο συγκρότημα βρίσκεται υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2025. Διαμορφώθηκε από την αρχιτεκτονική μας ομάδα με σκοπό να προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.
Αποτελείται από 6 μεζονέτες των οποίων τα εμβαδά ποικίλουν από 160m2 έως 175 m2. Όλες οι μεζονέτες είναι ευρύχωρες, ηλιόλουστες, με ιδιωτικό κήπο και ιδιωτική πισίνα (24-27m2). Ο σχεδιασμός των πισινών προσδίδει μία συνέχεια και ένα ιδιαίτερο στυλ σε όλο το συγκρότημα.
Κάθε μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και σοφίτα. Η καθεμιά τους έχει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα δύο εκ των οποίων βρίσκονται στο υπόγειο και τα άλλα δύο στον όροφο. Επίσης, η κάθε μεζονέτα διαθέτει 3 μπάνια, ένα σε κάθε όροφο. Διατίθεται πάρκινγκ 2 θέσεων για την καθεμιά, ηλιακός θερμοσίφωνας, προεγκατάσταση για θέρμανση με αντλία θερμότητας και προεγκατάσταση για κάμερες ασφαλείας. Επίσης, παραδίδεται σύστημα ψύξης και συναγερμός σε πλήρη λειτουργία.
Τα ακίνητα απέχουν μόνο 10 λεπτά (270μ.) από την θάλασσα. Όλες έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο βουνό και στην πόλη. Το design θα είναι μοντέρνο σε γήινα χρώματα και φυσικά υλικά.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ενδέχεται στις κατόψεις να προκύψουν μικροαλλαγές στα σχέδια των κατοικιών προς όφελος της άνεσής τους.
--
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική
--
Πέτρος Κακάλτσης 6946506800 www.invista.gr
--

Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS

Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
150 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 650 000
Цена за м²
4 333 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+20 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем