1/1

Хотите больше фотографий?

Запросите фото у рекламодателя

Дом - Здание Продажа

Nea Alikarnassos
€ 8 300 000
4 000 m²

Пометка

Объявление обновлено 23.07.2024
Описание

ID: 4382

Διατίθεται προς πώληση ένα εξαιρετικό βιομηχανικό κτίριο 4000 τ.μ., σε οικόπεδο 9000 τ.μ., στην καρδιά της Βιομηχανικής Περιοχής στο Ηράκλειο. Το κτίριο, ηλικίας 34 ετών, έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2020 και αποτελείται από δύο ευρύχωρους χώρους, ιδανικούς για μια ποικιλία επαγγελματικών χρήσεων.

Η στρατηγική του θέση το καθιστά ιδανικό για βιομηχανία τροφίμων, logistics, αποθήκες, επεξεργασία προϊόντων, και ανακύκλωση. Η Βιομηχανική Περιοχή προσφέρει αναβαθμισμένες υποδομές και άμεση πρόσβαση στην Εθνική Οδό και στις εξόδους της πόλης, διευκολύνοντας τις εμπορευματικές μεταφορές. Η εγγύτητα με το λιμάνι του Ηρακλείου (μόλις 3 χιλιόμετρα) ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες για διεθνείς και εγχώριες μεταφορές.

Το μεγάλο οικόπεδο των 9000 τ.μ. διαθέτει σημαντικό υπόλοιπο δόμησης, επιτρέποντας την επέκταση ή την προσαρμογή των εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, το οποίο αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Дом - Здание
Площадь
4 000 m²
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
Нынешнее использование здание
Коммерческая
Другие характеристики
  • Проводной доступ
  • Сигнализация
Информация о ценах
Цена
€ 8 300 000
Цена за м²
2 075 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем