Сельскохозяйственный участок Продажа

ToroniΣυκιά, Τορώνη
€ 7 000
788 m²

Пометка

Объявление обновлено 22.08.2024
Описание

ID: 1-1316

Κωδικός ακινήτου: 1-1316 - Τορώνη Παραλία Συκιάς ΠΑΛΙΟΧΩΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επικλινές αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 788 τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 15 μέτρα, βάθος 40 μέτρα απόσταση από θάλασσα 880 μέτρα Τιμή: 7.000 €
Στην ειδυλλιακή περιοχή της Παλιόχωρας, στην Παραλία Συκιάς Χαλκιδικής, διατίθεται προς πώληση ένα μοναδικό αγροτεμάχιο.
Το ακίνητο διαθέτει εμβαδόν 788 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει άνετους εξωτερικούς χώρους με πρόσοψη 15 μέτρων και βάθος 40 μέτρων. Η θέση του είναι ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς απέχει μόλις 880 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας την ευκαιρία να απολαύσετε την κοντινή πρόσβαση στη θάλασσα και την ηρεμία της περιοχής.Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε μια ήσυχη και καταπράσινη γειτονιά, ιδανικό για την κατασκευή του εξοχικού σας σπιτιού ή για επενδυτικές ευκαιρίες. Η περιοχή της Παλιόχωρας είναι γνωστή για τη φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή της ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας μια ήρεμη και ευχάριστη διαβίωση.Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης σε μία από τις πιο ελκυστικές περιοχές της Χαλκιδικής και να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο κοντά στη θάλασσα.


Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Сельскохозяйственный участок
Площадь
788 m²
Информация о ценах
Цена
€ 7 000
Цена за м²
9 €/m²
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем