1/9

Квартира нулевой этаж, Chrisaki, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 115 000
70 m²
1 ванная
Этаж T
Лифт

Пометка

Объявление обновлено 23.07.2024
Описание

ID: 18395

Στην όμορφη περιοχή της Νέας Σμύρνης, σε μια ήσυχη γειτονιά αλλά και σε ένα κεντρικό σημείο, θα βρείτε αυτήν την υποσχόμενη ισόγεια κατοικία. Το ακίνητο είναι 70 τετραγωνικών μέτρων, με προσωπικό κήπο 17 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάστηκε το 1987 και διαθέτει δύο δωμάτια με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους.
Το ακίνητο είναι ηλεκτροδοτημένο, διαθέτει θερμοσίφωνα και ηλεκτρική θέρμανση, μηδενικά κοινόχρηστα, ένα μπάνιο και ανεξάρτητη είσοδο. Έχει γίνει μετατροπή σε κατοικία και υπάρχει ήδη προτεινόμενη μελέτη πλήρους ανακαίνισης.
Βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς και εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, την τοπική αγορά και υπηρεσίες. Επίσης, υπάρχει άμεση σύνδεση με τις υπόλοιπες περιοχές των νοτίων προαστίων και το κέντρο της Αθήνας.
Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν ανεξαρτησία στην διαβίωσή τους ή για επενδυτές που ασχολούνται με την ανακαίνιση και εκμετάλλευση κατοικιών. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί αυτό το ακίνητο, το οποίο με την κατάλληλη ανακαίνιση μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία υπέροχη,σύγχρονη,ποιοτική κατοικία.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8857
☎️ 210 6812500
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
70 m²
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Отопление
Автономное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 115 000
Цена за м²
1 643 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+6 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем