Μπαλκόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Μπαλκόνι
Διάδρομος
Μπάνιο
W.C
Κουζίνα
Διάδρομος
1/25
Μπαλκόνι

Двухкомнатная квартира первый этаж, Zoodochos Pigi, Vironas

Vironas
€ 900/месяц
3 помещений
87 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 28.07.2024
Описание

ID: 1-381

Κωδικός ακινήτου: 1-381 - Βύρωνας Νέα Ελβετία ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 87 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1998 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6500 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα απόσταση από χωριό 250 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 29000 μέτρα απόσταση από μετρό 2900 μέτρα - Τιμή: 900 €
Βύρωνας σε μία ήσυχη γειτονιά, ενοικιάζεται καταπληκτικό διαμέρισμα πρώτου ορόφου εμβαδού 87 τμ , με ένα βασικό υπνοδωμάτιο και χώρο δίπλα από το μεγάλο σαλόνι για ένα ακόμα αν επιθυμεί κανείς να το διαμορφώσει και να το κλείσει ! Διαθέτει ένα μπάνιο  μεγάλο, αυτονομία στην θέρμανση πετρέλαιο, έχει εγκατάσταση για ηλιακό. Η ιδιοκτήτρια αφήνει μέσα την ηλεκτρική συσκευή της κουζίνας φούρνο με εστίες, ένα κλιματιστικό στο σαλόνι επίσης. 
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, με ωραία ανοιχτωσιά και θέα στο βουνό και σε πράσινο, κοτνά σε όλα , σε σούπερ μάρκετ, σε Λαική κάθε Παρασκευή, παιδική χαρά και πάρκο για περίπατο, σχεδόν δίπλα στο θέατρο βράχων . 
Ιδανικό για νέα ζευγάρια και με παιδιά, ένα σπίτι που θα χαίρεται κανείς να μένει , να βγαίνει στα μπαλκόνια και να περνάει όμορφες στιγμές ηρεμίας και χαράς με συγγενείς και φίλους . 
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα μας για να δειτε τις πρόσθετες παροχές όπως την υπηρεσία της μετακόμισης www.paparounisgroup.gr  
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
87 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 900/месяц
Цена за м²
10 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем