1/9

Двухкомнатная квартира подлежит ремонту, первый этаж, Центр, Алимос

Алимос
€ 380 000
3 помещений
115 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 23.07.2024
Описание

ID: W-02W3QF

Στον Άλιμο, μόλις 1 χλμ. από την παραλία, βρίσκουμε αυτό το άνετο, φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα 1ου ορόφου που έχει συνολική επιφάνεια 115 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, εντοιχισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και WC. Το σαλόνι ανοίγει σε ένα άνετο μπαλκόνι με τέντες και ανοιχτή θέα. Διαθέτει, επίσης, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου με σώματα καλοριφέρ.
Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή περιοχή πολύ κοντά σε καταστήματα, σχολεία, στάση λεωφορείου, αθλητικές εγκαταστάσεις και πάρκα. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ήσυχο, ευρύχωρο και οικογενειακό διαμέρισμα κοντά στην παραλία.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο Άλιμος βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί μία από τις ανερχόμενες περιοχές στα νότια προάστια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Φιλική για την οικογένεια παραθαλάσσια συνοικία, διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής της αξίας της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για επενδυτές. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες (Alimos Marina) για όσους διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσει να νοικιάζουν σκάφη για τις θαλάσσιες αποδράσεις τους.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λιμάνι του Πειραιά προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά, και 45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Επενδυτική δυναμική: Ο Άλιμος είναι έτοιμος να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αστικό επενδυτικό Project στο Ελληνικό, «The Ellinikon».
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
115 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 380 000
Цена за м²
3 304 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1983
  • Состояние

    Подлежит ремонту
  • Отопление

    Централизованное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+6 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем