1/25

Отдельный дом на одну семью 260 m², Golf, Glyfada

Glyfada
€ 1 350 000
5+ помещения
260 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 25.07.2024
Описание

ID: EK-7192975

Πρόκειται για μονοκατοικία εξαιρετικής κατασκευής, συνολικής επιφάνειας διακοσίων εξήντα τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται σε μία από τις πιο ήσυχες και προσβάσιμες περιοχές της Γλυφάδας δίπλα στο γκολφ και φυσικά δίπλα στο μεγάλο έργο της ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.
Είναι κατασκευασμένη το 2005 σε οικόπεδο εκατόν ογδόντα επτά τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται συνολικά από τρεις ορόφους. Στο σημείο αυτό είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι η μονοκατοικία είναι κατασκευασμένη από την αρχή για χρήση από τους υφιστάμενους ιδιοκτήτες και δεν πρόκειται για κάποια εμπορική κατασκευή.
Το επίπεδο υποδοχής της μονοκατοικίας βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο του κτιρίου και αποτελείται από ένα εξαιρετικά ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας και εφαπτόμενη κουζίνα με πάσο. Στην πρόσοψη του επιπέδου υποδοχής υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο μπαλκόνι και ένα δεύτερο βοηθητικό στο πίσω μέρος του, από όπου και παρέχεται η πρόσβαση στην πισίνα.
Το πρώτο επίπεδο πάνω από το επίπεδο υποδοχής αποτελείται από τέσσερα εξαιρετικά ευρύχωρα υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων είναι master με walk in ντουλάπα και ένα επιπλέον μπάνιο. Το επίπεδο αυτό επίσης διαθέτει ευρύχωρο μπαλκόνι στην πρόσοψη κει δεύτερο βοηθητικό στο πίσω μέρος.
Η ταράτσα της μονοκατοικίας διαθέτει ένα μικρό δώμα το οποίο είναι διαμορφωμένο ως πλυσταριό ενώ όλη η υπόλοιπη επιφάνεια της είναι ελεύθερη προς χρήση. Είναι πανταχόθεν ελεύθερη με θέα σε βουνό και θάλασσα και επίσης διαθέτει χτιστό μπάρμπεκιου και παροχές νερού και αποχέτευσης με νεροχύτη.
Το επίπεδο κάτω από το επίπεδο της υποδοχής αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, υπόγειο parking, ένα υπνοδωμάτιο και ένα πλήρες μπάνιο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί επίσης ότι διαθέτει μεγάλα παράθυρα με φυσικό φως στην πρόσοψη, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διαμόρφωσης ξεχωριστής εισόδου.
Όπως προαναφέρθηκε, η μονοκατοικία είναι εξαιρετικής ποιότητας καθώς έχει κατασκευαστεί για τους υφιστάμενους ιδιοκτήτες και χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίας από τους ίδιους.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, μοντέρνα κουφώματα αλουμινίου, ενώ σε μεγάλες επιφάνεια της δεσπόζουν ξύλινα πατώματα εξαιρετικής ποιότητας. Επίσης οι εσωτερικές πόρτες, οι κάσες και η ντουλάπες της μονοκατοικίας είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξυλεία, ενώ εφάμιλλης ποιότητας είναι και τα έπιπλα κουζίνας.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σύστημα θέρμανσης-ψύξης. Η εταιρία κατασκευής του είναι Carrier. Η βασική πηγή ενέργειας είναι μία αντλία θερμότητας, εναλλακτικά όμως το ίδιο σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και με συμβατικό καυστήρα πετρελαίου. Το κάθε επίπεδο, το κάθε δωμάτιο, αλλά και το κάθε σώμα ψύξης-θέρμανσης είναι αυτόνομα και μπορούν να ρυθμιστούν διαφορετικά. Επιπλέον του του παραπάνω συστήματος η μονοκατοικία διαθέτει και ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι η πισίνα είναι διάστασης 4x6m και μεγάλου βάθους.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς πώληση.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
4
Лифт
Да
Площадь
260 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, с помощью теплового насоса
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 1 350 000
Цена за м²
5 192 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2005
  • Отопление

    Автономное, с помощью теплового насоса
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем