Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/14
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Двухкомнатная квартира Πόλη Πάφου, Nea Kipseli, Kipseli

KipseliΠόλη Πάφου
€ 272 000
2 помещения
106 m²
3+ ванные
Этаж T
Нет Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 13.08.2024
Описание

ID: 1078872

Μπείτε στη σύγχρονη ζωή με αυτό το νεόκτιστο (2022) ισόγειο διαμέρισμα στην περιζήτητη περιοχή Universal της Κάτω Πάφου. Συνδυάζοντας πολυτέλεια, ευκολία και στυλ, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα σπίτι υψηλής ποιότητας σε μια ζωντανή και προσιτή τοποθεσία.

Βασικά χαρακτηριστικά: Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει ένα ευρύχωρο και ευρύχωρο περιβάλλον:

- Πρωταρχική τοποθεσία: Απόλαυσε την ευκολία της κοντινής απόστασης με τα πόδια από μια ποικιλία ανέσεων, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων, των καφετεριών και των εστιατορίων, καθώς και μια αξιόπιστη υπηρεσία λεωφορείου. Το γραφικό λιμάνι της Κάτω Πάφου και ο παραλιακός δρόμος είναι μόλις 20 λεπτά με τα πόδια μακριά, ιδανικά για χαλαρές βόλτες και απόλαυση του μεσογειακού τρόπου ζωής.

- Σύγχρονες ανέσεις του συγκροτήματος:μέρος ενός σύγχρονου συγκροτήματος που διαθέτει μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα υπερχείλισης, ιδανική για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση. Οι κάτοικοι έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα καλά εξοπλισμένο κοινόχρηστο γυμναστήριο, διευκολύνοντας τη διατήρηση ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Ο ανοιχτός χώρος στάθμευσης εντός του συγκροτήματος εξασφαλίζει άνετη στάθμευση για εσάς και τους επισκέπτες σας.
- Κατασκευή υψηλής ποιότητας:Χτισμένο σύμφωνα με υψηλά πρότυπα, αυτό το διαμέρισμα επιδεικνύει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό.
Το ακίνητο διαθέτει είσοδο από μασίφ ξύλο που ανοίγει σε ένα ευρύχωρο σαλόνι, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει σύγχρονα εξαρτήματα και παρέχει μια πίσω είσοδο που οδηγεί σε μια βεράντα και μια διαμορφωμένη περιοχή κήπου.
- Ευρύχωρη και άνετη διαβίωση: Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο καλά εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, εξασφαλίζοντας άπλετο χώρο και άνεση. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, προσφέροντας ένα ιδιωτικό και πολυτελές καταφύγιο. Ένα ξεχωριστό οικογενειακό μπάνιο συμπληρώνει το χώρο διαβίωσης, σχεδιασμένο με μοντέρνα φωτιστικά και τελειώματα.
- Ιδιωτικοί υπαίθριοι χώροι: Απολαύστε την πολυτέλεια των ιδιωτικών, πλήρως διαμορφωμένων κήπων, ιδανικών για χαλάρωση ή για τη φιλοξενία καλεσμένων. Το διαμέρισμα προσφέρει τόσο καλυμμένες όσο και ανοιχτές βεράντες μπροστά και πίσω, παρέχοντας ευέλικτους εξωτερικούς χώρους διαβίωσης που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας.

Επενδυτικά χαρακτηριστικά: Το διαμέρισμα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της επένδυσης:

Επενδυτικά Στιγμιότυπα:

- Υψηλή απόδοση ενοικίου:Η προνομιακή τοποθεσία και οι σύγχρονες ανέσεις καθιστούν αυτό το ακίνητο ιδιαίτερα ελκυστικό για τους ενοικιαστές, εξασφαλίζοντας σταθερό εισόδημα από ενοίκια.
- Ανάπτυξη κεφαλαίου: Η περιζήτητη περιοχή της Κάτω Πάφου εγγυάται ισχυρές δυνατότητες για σημαντική αύξηση της αξίας των ακινήτων.
- Χαμηλά ποσοστά κενών:Η υψηλή ζήτηση για ακίνητα στην περιοχή αυτή εξασφαλίζει χαμηλό κύκλο εργασιών και συνεχή πληρότητα.
Αυτό το ακίνητο έχει σχεδιαστεί για όσους εκτιμούν την ποιότητα και την ευκολία, καθιστώντας το ιδανικό σπίτι ή επενδυτική ευκαιρία. Με την προνομιακή του τοποθεσία, τις σύγχρονες ανέσεις και τα πολυτελή τελειώματα, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα χαλαρό τρόπο ζωής. Αυτό το πανέμορφο ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ένα γενναιόδωρο οικόπεδο, πάνω από 200 τετραγωνικά μέτρα με έναν όμορφο μπροστινό και πίσω κήπο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το κοκτέιλ σας απολαμβάνοντας τον μεσογειακό τρόπο ζωής.

Αυτό το ολοκαίνουργιο ακίνητο είναι έτοιμο για να το κάνετε δικό σας.Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια έξυπνη επένδυση σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Κάτω Πάφου.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
106 m²
Помещения
2
Спальни
2
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 272 000
Цена за м²
2 566 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 80/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+11 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΔΑΜΙΔΗ