Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Отдельный дом на одну семью Αιξωνή, Aixoni, Glyfada

GlyfadaΑιξωνή
€ 1 650 000
5+ помещения
400 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 17.09.2024
Описание

ID: 17-8137

Κωδικός ακινήτου: 17-8137 - Γλυφάδα Αιξωνή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. σε οικόπεδο 346 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, προεγκατάσταση Α/C, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, dressing room, laundry room, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. - Τιμή: 1.650.000 €
Ενα μοναδικό κτίσμα σε άριστη κατάσταση καλοσυντηρημένο με πολύ καλό σχεδιασμένο και ακριβά υλικά κατασκευής με αποπεράτωση το 2008 που μέχρι σήμερα μοιάζει καινούργιο.
Στο ισόγειο διαθέτει εναν open plan χώρο σαλονι - τραπεζαρίας με τζάκι από μάρμαρο σε σχέδιο γρανίτη με νερά, κουζίνα στο βάθος, θέα στην πισίνα η οποία διαθέτει εξω και μπαρμπεκιου αλλα και ντουζιέρα.
Προσβαση και στην κουζίνα από την πισίνα η οποια ειναι 23 τμ , και εσωτερικά σκαλα που οδηγεί στο υπόγειο και σττον άνω όροφο και WC επισκεπτων .
Στον Α οροφο  διαθέτει 3 υπνοδωμάτια , τα 2 μάστερ με κοινό μπάνιο και ενα κλασσικό, και στο δώμα όπου είναι το διαμάντι του κτίσματος μια υπέροχη θέα στην ανατολή και τη Δύση με ορίζοντα την θάλασσα. Διαθέτει επίσης δωμάτιο και κουζινάκι και μπάνιο.
Υπογειο Α: Εχει ανεξαρτητο χώρο για σπιτάκι του σκύλου, 
Υπογειο Β: γκαραζοπορτα με προσβαση χώρου οχημάτων με επιφάνεια 79 τμ και αποθηκη 43,87. 
Μην χάσετε την ευκαιρία να το γνωρίσετε απο κοντά.
Διαθέσιμες υποδείξεις από 05/09.
Μονο σοβαρές προτάσεις και κατόπιν ηλεκτρονικής υποδείξεως .
 
Σημείωση: Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α Cosy House | Real Estate & Renovations Μεσιτικό Γραφείο & Ανακαινίσεις www.cosyhouse.gr | www.cosyhouse.estate Τηλέφωνo επικοινωνίας 211 - 1845000 για παρόμοια ακίνητα όπως το συγκεκριμένο ή περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cosyhouse.estate Για αιτήσεις ζήτησης ή ανάθεσης επισκεφτείτε το www.cosyhouse.gr ή βρείτε μας και στο Facebook www.facebook.com/properties.cosyhouse να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
400 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
3 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из тройного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 1 650 000
Цена за м²
4 125 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем