Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
W.C
W.C
Ασανσέρ
W.C
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Διάδρομος
Μπάνιο
1/25
Κουζίνα

Студия на продажу, Nea Paralia, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
€ 135 000
2 помещения
45 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 20.08.2024
Описание

ID: 2-215



Ανακαλύψτε ένα μοναδικό διαμέρισμα προσόψεως (Κωδικός Ακινήτου: 2-215) στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της Βασιλίσσης Όλγας. Αυτό το κομψό διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 1ο ψηλό όροφο (ισοδύναμο με 2ο), με ασανσέρ σε περιποιημένη οικοδομή, συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα με την πολυτέλεια. Το διαμέρισμα, είναι υπό πλήρη ανακαίνιση και παραδίδεται αρχές Οκτωβρίου 2024, περιλαμβάνοντας νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ανανεωμένες τοιχοποιίες, μοντέρνο μπάνιο, σύγχρονη κουζίνα με εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές και καινούργια κουφώματα. Όλοι οι χώροι έχουν ανακαινιστεί με υψηλή ποιότητα υλικών και αισθητική, εξασφαλίζοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς.

Η γκαρσονιέρα εκτείνεται σε 44,61 τετραγωνικά μέτρα μικτά και 38,25 τετραγωνικά μέτρα καθαρά. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένη ντουλάπα, μια φωτεινή σαλοκουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα άνετο μπαλκόνι με ανοιχτωσιά, δίπλα στη θάλασσα. Η θέρμανση παρέχεται από ατομικό φυσικό αέριο , ενώ το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους ιδιοκτήτες του.Η περιοχή της Βασιλίσσης Όλγας είναι από τις πιο ζωντανές και περιζήτητες της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, πανεπιστήμια, εμπορικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, καθιστώντας την ιδανική για φοιτητές, επαγγελματίες και οικογένειες. Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις σε ολόκληρη την πόλη. Με τιμή 135.000€ σε αυτή την τοποθεσία, το διαμέρισμα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Η πλήρης ανακαίνισή του διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστούν επιπλέον εργασίες για πολλά χρόνια, καθιστώντας το ιδανικό για άμεση εκμετάλλευση ή κατοίκηση. Η προνομιακή του θέση και η ποιότητα της ανακαίνισης εγγυώνται υψηλή αξία μεταπώλησης και ενοικίασης, κάνοντάς το μια ασφαλή και αποδοτική επιλογή για επενδυτές και ιδιώτες που αναζητούν μια ποιοτική κατοικία για το παιδί τους ή για τους ίδιους.

Οι απεικονιζόμενες φωτογραφίες αποτελούν παλαιότερα έργα του κατασκευαστή.

Elegance Real Estate

Λεωφόρος Νίκης 1 ,5ος όροφος

www.elegancerealestate.gr
info@elegancerealestate.gr
Τηλ.: 2316 006900



Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για την υπόδειξη του ακινήτου, βάσει του Νόμου 4072/11-4-2012, κρίνεται απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ ή αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.elegancerealestate.gr



Характеристики
Типология
Студия | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
45 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 135 000
Цена за м²
3 000 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1967
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем