Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
W.C
W.C
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Ασανσέρ
1/20
Θέα από μπαλκόνι

Односемейная вилла Κόκκινο Χωριό, Βάμος, Kokkino Chorio, Vamos

VamosΚόκκινο Χωριό, Βάμος
€ 500 000
4 помещения
94 m²
2 ванные
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 05.09.2024
Описание

ID: 1-1359

Κωδικός ακινήτου: 1-1359 - Βάμος Κόκκινο Χωριό ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 94 τ.μ. σε οικόπεδο 4106 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα - Τιμή: 500.000 €
Αυτό το έργο στο ήσυχο χωριό Κόκκινο Χωριό της Κρήτης διαθέτει δύο ξεχωριστές βίλες σε ένα ενιαίο κτίριο, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Καθένα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια με τη φυσική ομορφιά του νησιού.


Η πρώτη βίλα καλύπτει έναν εσωτερικό χώρο 94 τετραγωνικών μέτρων σε δύο ορόφους, με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, σε οικόπεδο 4.106 τετραγωνικών μέτρων. Θα είναι επιπλωμένο με μοντέρνα έπιπλα υψηλών προδιαγραφών και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ανέσεις, εξασφαλίζοντας έναν χώρο διαβίωσης που δεν είναι μόνο πολυτελής αλλά και άνετος και λειτουργικός.


Η δεύτερη βίλα, ελαφρώς μεγαλύτερη, εκτείνεται σε 102 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει ομοίως δύο ορόφους με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Όπως και η αντίστοιχή της, αυτή η βίλα θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένη, με κορυφαία διακόσμηση και εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής, που αντικατοπτρίζει τα μέγιστα στη σύγχρονη πολυτελή διαβίωση.


Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της ανάπτυξης είναι ότι κάθε βίλα διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, παρέχοντας μια γαλήνια όαση για χαλάρωση και απόλαυση στην ιδιωτικότητα της αυλής των κατοίκων. Οι πισίνες, σε συνδυασμό με τους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους των βιλών και τον εκτεταμένο εξωτερικό χώρο, προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής διαβίωσης.


Και οι δύο βίλες αποτελούν μέρος μιας ανάπτυξης εκτός σχεδίου, επιτρέποντας στους πρώτους αγοραστές να έχουν τη συμβολή τους στις τελευταίες πινελιές και την προσαρμογή των σπιτιών τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζει το προσωπικό τους γούστο και τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης.


τιμή: 500.000 € (94 τμ) + 550.000 € (102 τμ)
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
94 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 500 000
Цена за м²
5 319 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2024
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Централизованное, блок питания
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем