1/19

Офис - Студия Продажа

Салоники - ЦентрΣαλαμίνος, 546 26, Θεσσαλονίκη
€ 2 999
200 m²
1 ванная

Пометка

Объявление обновлено 01.08.2024
Описание

ID: 6-838


Κωδικός ακινήτου: 6-838

Πωλείται στην παραλία της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του λιμανιού πολυτελές γραφείο 7ου ορόφου συνολικής επιφάνειας 200τ.μ.

Το ευρύχωρο αυτό γραφείο αποτελείται από 3 χώρους , σαλόνι , κουζίνα και μπάνιο.


Είναι κατασκευασμένο το 1980 , σε άριστη οικοδομή και πολύ προσεγμένη.
Είναι εξ΄ ολοκλήρου ανακαινισμένο και διαθέτει όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό από  έπιπλα εξαιρετικής κατασκευής από μασίφ ξύλο. 


Βρίσκεται στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης , είναι γωνιακό προσόψεως και πάρα πολύ φωτεινό και διαθέτει απεριόριστη θέα στη θάλασσα! Επιπροσθέτως λόγο της τοποθεσίας του έχεις στα πόδια σου και στη διάθεσή σου οτιδήποτε χρειαστείς!


Μερικά ακόμη από τα προτερήματα αυτού του εκπληκτικού ακινήτου είναι ότι διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+ καθώς και  αυτόνομη θέρμανση  φυσικού αερίου , θωρακισμένη πόρτα , κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια , κλιματιστικό , συναγερμό , ανελκυστήρα  πατώματα από πλακάκι και ξύλο.


Εχει άπλετη ανοιχτωσιά και βρίσκεται σε απόσταση από την πλατεία Αριστοτέλους στα 400 μέτρα. Στα 200 μέτρα υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης μεγάλης χωρητικότητας.  Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι στα 11800 μέτρα.


Το ακίνητο αυτό αποτελεί εξαιρετική επιλογή  επαγγελματικής στέγης για έναν επαγγελματία και είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει τα στελέχη μιας εταιρείας.


- Τιμή: 2999 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Офис - Студия
Площадь
200 m²
Помещения
1 ванная
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Меблировано
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 2 999
Цена за м²
15 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+16 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем