1/15

Участок под застройку Продажа

Paros
€ 300 000
814 m²

Пометка

Объявление обновлено 22.08.2024
Описание

ID: 6675DCH

Ανακαλύψτε τη γοητεία της Πάρου με αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο προς πώληση στην Αλυκή, που προσφέρει εντυπωσιακά 814 m². Βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από τη μαγευτική παραλία της Αλυκής και διαθέτει ιδιωτικό πηγάδι.

- Αλυκή, Πάρος
- 814 m²
- Εντός σχεδίου, 400 m², χτίζει δύο ορόφων και βγάζει άδεια για πισίνα
- 400 μέτρα απόσταση από παραλία
- Περιλαμβάνει πηγάδι
- **Δυνατότητα επέκτασης:** Ανυψώστε τις φιλοδοξίες σας διερευνώντας τη δυνατότητα απόκτησης του παρακείμενου οικοπέδου (REF 6713DCH) που εκτείνεται σε 550 m², επιτρέποντας ένα διευρυμένο όραμα της κατοικίας των ονείρων σας.

Οραματίζεστε ένα μονόχωρο, διώροφο, ευρύχωρο κτίριο 400 τμ, με άδεια για πισίνα, αυτό το οικόπεδο είναι η ιδανική επιλογή. Η παρουσία ενός ιδιωτικού πηγαδιού προσθέτει μια μοναδική πτυχή, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη πηγή νερού για το μέλλον.

Η Αλυκή, γνωστή για τη γοητεία και την ηρεμία της, προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό νησιώτικης ζωής και άνεσης. Φανταστείτε να ξυπνάτε από την απαλή αύρα της θάλασσας και να περπατάτε στην κοντινή παραλία για ένα πρωινό μπάνιο.

Αυτό το οικόπεδο δεν είναι απλώς ένα κομμάτι γης. είναι ένας καμβάς για το όραμά σας. Είτε σκέφτεστε μια προσωπική κατοικία, εξοχική κατοικία ή μια επένδυση σε ακίνητα, αυτή η γη παρουσιάζει μια δελεαστική ευκαιρία. Προμήθεια 2%
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Участок под застройку
Площадь
814 m²
Другие характеристики
  • Расположение юг, запад
Информация о ценах
Цена
€ 300 000
Цена за м²
369 €/m²
Виртуальный тур
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем