1/9

Участок под застройку Продажа

Volos
€ 150 000
509 m²

Пометка

Объявление обновлено 31.07.2024
Описание

ID: 6502DCH

Χρυσή Ακτή Παναγίας, Θεσσαλία
Οικόπεδο 509 τ.μ.
Χτίζει 305 τ.μ., 2 ορόφους
Εντός σχεδίου

Αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα όμορφο κομμάτι γης στην γραφική τοποθεσία της Χρυσής Ακτής Παναγίας που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλίας. Αυτό το οικόπεδο 509 τ.μ. βρίσκεται μόλις 100 μέτρα μακριά από την θάλασσα και την παραλία.

Η περιοχή είναι γνωστή για τη φυσική της ομορφιά, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης και εκείνους που αναζητούν μια γαλήνια περιβαλλοντική ατμόσφαιρα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε βολική απόσταση 4 χιλιομέτρων από την πόλη της Αγχιάλου και 20 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου, προσφέροντας πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία παροχών, όπως αγορές, εστιατόρια και ψυχαγωγία.
Η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με αεροδρόμιο και λιμάνι που βρίσκονται και τα δύο μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς προορισμούς.

Αυτό το οικόπεδο αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για να υλοποιήσετε το όνειρό σας για το σπίτι, ένα θέρετρο διακοπών ή μια επενδυτική ακίνητη περιουσία σε μία από τις πιο όμορφες και προσβάσιμες περιοχές της Θεσσαλίας. Προμήθεια 2%
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Участок под застройку
Площадь
509 m²
Другие характеристики
  • Расположение восток
Информация о ценах
Цена
€ 150 000
Цена за м²
295 €/m²
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+6 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем