1/25

Отдельный дом на одну семью Σπαρτιάτου 11, Γιαννιτσά 581 00, Ελλάδα, Центр, Яница

ЯницаΣπαρτιάτου 11, Γιαννιτσά 581 00, Ελλάδα
€ 105 000
3 помещений
60 m²
1 ванная
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 31.07.2024
Описание

ID: 1371

   Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στην πόλη των Γιαννιτσών, βρίσκεται μια μονοκατοικία βγαλμένη από παραμύθι. Αυτή η γοητευτική μονοκατοικία, ριζικά ανακαινισμένη όμως διατηρώντας το δικό της ύφος, έχει εμβαδόν 60 τ.μ., σε οικόπεδο 255 τ.μ., προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα, με υπέροχη αυλή που κλέβει την παράσταση.

Χτισμένη το 1955, η κατοικία αυτή ανακαινίστηκε με μεράκι, διατηρώντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα της εξωτερικά. Η σκεπή έχει παραμείνει στο παλιό παραδοσιακό στυλ, όμως εσωτερικά έχει ανακαινιστεί πλήρως μέχρι και τα ταβάνια.

Η μονοκατοικία είναι διαμπερής, επιτρέποντας στο φως του ήλιου να πλημμυρίζει κάθε γωνιά της ημέρας. Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ιδανικά για να φιλοξενήσουν μια μικρή οικογένεια ή να χρησιμοποιηθούν ως γραφείο και ξενώνας. Η σαλονοκουζίνα είναι ευρύχωρη και ενιαία, προσφέροντας ένα ζεστό χώρο για καθημερινές στιγμές και γεύματα. Το μπάνιο είναι κομψό και λειτουργικό, σχεδιασμένο με σύγχρονα υλικά.

Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, και ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης όλο το χρόνο. Τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια και η πόρτα ασφαλείας παρέχουν άριστη θερμομόνωση και ασφάλεια. Η κατοικία είναι μονωμένη περιμετρικά, προσφέροντας εξαιρετική θερμομόνωση. Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλακάκι και laminate προσδίδοντας μια αίσθηση καθαριότητας και ζεστασιάς.

Η αυλή, ένας πραγματικός παράδεισος, προσφέρει έναν ιδανικό χώρο για στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής. Με προσεγμένες φυτεύσεις και άφθονο χώρο για να απολαύσει κανείς τον πρωινό καφέ ή τα απογευματινά ηλιοβασιλέματα, αυτή η αυλή αποτελεί το στολίδι του ακινήτου. Είναι ο ιδανικός χώρος για οικογενειακές συγκεντρώσεις, παιδικές δραστηριότητες ή απλά για να απολαύσει κανείς την ηρεμία του.

Η μονοκατοικία βλέπει σε δύο δρόμους, εκ των οποίων ο ένας είναι πεζόδρομος και οδηγεί στο νέο πάρκο της περιοχής. Η θέση της είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε χώρους αναψυχής και πράσινου, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό ησυχίας και αστικής άνεσης.

Επιπλέον, το οικόπεδο έχει υπόλοιπο δόμησης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να κάνει οποιαδήποτε προσθήκη ή επέκταση στο υπάρχον κτίσμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες αξιοποίησης του χώρου.

Η μονοκατοικία κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση B, εξασφαλίζοντας χαμηλά ενεργειακά κόστη. Με προσεγμένες λεπτομέρειες και εξαιρετική τοποθεσία, η κατοικία αυτή είναι ιδανική επιλογή για επένδυση, προσφέροντας την ηρεμία μιας μονοκατοικίας σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης στις ανέσεις του κέντρου της πόλης.

Η τιμή της είναι 105.000€, αποτελώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Κωδικός ακινήτου #1371

 
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Бельэтаж
Лифт
Нет
Площадь
60 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 105 000
Цена за м²
1 750 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем