1/22

Мезонет Θεμιστοκλέους 190 20 Καλύβια Θορικού, Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia ThorikouΘεμιστοκλέους 190 20 Καλύβια Θορικού
€ 420 000
5 помещения
152 m²
3 ванных
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 19.08.2024
Описание

ID: EK-7233491

Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα 152 τμ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική γειτονιά δίπλα σε βίλες σε απόσταση 500 μέτρων από την παραλία και έχει ανεμπόδιστη θέα θάλασσα τον πρώτο όροφο και το RoofGarden.

Το ακίνητο εκτίνεται σε 3 επίπεδα. Στο υπόγειο (52τμ) υπάρχει ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως studio, γραφείο, playroom ή ξενώνας ενώ έχει μεγάλο μπάνιο, και dressroom.

Στο ισόγειο (52τμ) βρίσκεται ο ενιαίος χώρος της κουζίνας μαζί με το καθιστικό στο οποίο συναντάμε ένα minimal εντοιχιζόμενο ενεργειάκο τζάκι.
Στον Α Όροφο υπάρχει ένα μεγαλό μπάνιο σύγχρονης αισθητικής, ένα παιδικό δωμάτιο και το κυρίως Υ/Δ 16 τμ με μπαλκόνι 25 τμ από το οποίο έχει θέα θάλασσα.

Τέλος από το RoofGarden μπορεί να κανείς να θαυμάσει την υπέροχη θέα του Σαρωνικού κόλπου, ενώ υπάρχει αναμονή για τζακούζι, outdoor kitchen και πέργκολα.

Το ακίνητο έχει θερμοπρόσοψη και θερμομόνωση 10 εκ, έχει προεγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης/δροσισμού της interplast, ενώ υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα ψύξης θέρμανσης VRF με κανάλια.

Οι πόρτες είναι θωρακισμένες επενδεδυμένες με φυσικό δρύινο καπλαμά, με την κυρία είσοδο να φέρει κρυφό φωτισμό και κρυφούς μεντεσέδες ενώ είναι συπεπίπεδη. Επιπρόσθετα έχει γίνει αρχιτεκτονική μελέτη φωτισμού με μαγνητικές ράγες, κρυφούς φωτισμούς και σπότ σε όλους του χώρους.

Υπάρχει προεγκατάσταση συναγερμού με παγίδες ενώ είναι έτοιμη η εγκατάσταση για κάμερες παρακολούθησης εσωτερικά και εξωτερικά του ακινήτου.

Η εν λόγω τιμή του ακινήτου δεν περιλαμβάνει την Πισίνα.
Επίσης μπορεί να δωθεί ημιτελές στα 310.000 όπου υπολείπονται: Δάπεδα, Μπάνια, Βαψίματα, Κουζίνα, Ντουλάπες, Εσωτερικά Κουφώματα, Διαμόρφωση Εξωτερικών χώρων.
Характеристики
Типология
Мезонет
Договор
Продажа
Этаж
2
Площадь
152 m²
Помещения
5
Спальни
3
Ванные
3
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное
Другие характеристики
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 420 000
Цена за м²
2 763 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+19 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник