1/24

Односемейная вилла, новая, 175 m², Polichrono, Pallini

Pallini
€ 565 000
5+ помещения
175 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 04.09.2024
Описание

ID: 107-2969


Κωδικός ακινήτου: 107-2969 - Παλλήνη Πολύχρονο
Πωλείται  τριώροφη πολυτελής πέτρινη βίλα 175 τ.μ. με θέα, σε κτιριακό συγκρότημα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, και σε απόσταση 100μ. από τη θάλασσα.  Η βίλα εκτείνεται σε υπερυψωμένο ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 2 είναι master με ensuite λουτρό, σαλόνι, κουζίνα, 1 επιπλέον μπάνιο καθώς και 1 guest WC.

Αναλυτικότερα, ο ισόγειος χώρος διαμορφώνεται σε σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με μοντέρνο πάσο, 1 υπνοδωμάτιο και guest WC. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 1 master με το ensuite λουτρό του, 1 υπνοδωμάτιο καθώς και 1 επιπλέον μπάνιο. Στη σοφίτα εκτείνεται δεύτερο master με λουτρό και 1 ακόμη υπνοδωμάτιο. Η κατοικία είναι αυτόνομη, έχει ιδιωτική προστατευμένη θέση στάθμευσης, διαμορφωμένο κήπο και δυνατότητα κατασκευής πισίνας, ενώ από τα 2 ανώτερα επίπεδα μπορεί κανείς να απολαύσει θέα στη θάλασσα. Το ακίνητο περιλαμβάνει προεγκατάσταση κλιματισμού 5 μονάδων A/C, καθώς και προεγκατάσταση θέρμανσης, συναγερμού και δορυφορικής τηλεόρασης.

Είναι πλήρως επιπλωμένη, σύμφωνα πάντα με τον πολυτελή σχεδιασμό που απεικονίζεται στις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ανέγερσης χρησιμοποιούνται κατασκευαστικά, μονωτικά και διακοσμητικά υλικά υψηλών προδιαγραφών. Η λευκή πέτρα σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις ξύλου των στοιχείων στον εξωτερικό χώρο θα οδηγήσουν, με την ολοκλήρωση του έργου, στη διαμόρφωση ενός ακινήτου υψηλής αισθητικής. Το εσωτερικό έχει φιλοτεχνηθεί με μοντέρνες επενδύσεις και τεχνοτροπίες, ενώ έχουν επιλεγεί υλικά άριστης ποιότητας, ώστε κάθε χώρος να εκπέμπει πολυτέλεια και μεγαλοπρέπεια

Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
175 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в частный гараж/парковка, 1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 565 000
Цена за м²
3 229 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Θανάσης Παπαρούνης