1/25

Студия отличное состояние, третий этаж, Saronida center - beachside area, Saronida

Saronida
€ 210 000
2 помещения
58 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 02.08.2024
Описание

ID: 1510

Ανακαλύψτε αυτό το ανακαινισμένο διαμέρισμα των 58 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Σαρωνίδας, μόλις 300 μέτρα από την αγορά και τη θάλασσα. Η ιδανική του τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και πανέμορφες παραλίες.
Το διαμέρισμα διαθέτει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και το βουνό, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και όμορφο περιβάλλον. Είναι ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και σίτες.
Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι που ζεσταίνει τόσο το σαλόνι όσο και το υπνοδωμάτιο, και ανεξάρτητη κουζίνα. Το μπάνιο είναι μοντέρνο και λειτουργικό. Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ασανσέρ και πόρτα ασφαλείας.
Εξωτερικά, το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι 18 τ.μ. με τέντες και ένα μικρότερο μπαλκόνι στην κουζίνα.Η διάταξη του διαμερίσματος προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής της κουζίνας σε δεύτερο υπνοδωμάτιο, ενώ η κουζίνα μπορεί να ενσωματωθεί στο σαλόνι δημιουργώντας έναν ενιαίο και ευρύχωρο χώρο διαβίωσης.
Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια άνετη κατοικία κοντά στη θάλασσα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στην αγορά.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσουμε μια επίσκεψη.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
3
Этажность здания
3
Лифт
Да
Площадь
58 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 210 000
Цена за м²
3 621 €/m²
Энергоэффективность
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем