Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/11
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Отдельный дом на одну семью Χανιά, Центр, Ханья

ХаньяΧανιά
€ 250 000
2 помещения
62 m²
2 ванные
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 02.08.2024
Описание

ID: 1085923

Σπίτι προς πώληση στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Ανακαλύψτε αυτό το μαγευτικό σπίτι 62 τ.μ. που βρίσκεται στους μαγευτικούς πεζόδρομους της Παλιάς Πόλης των Χανίων. Σε ένα γραφικό σοκάκι, αυτό το γοητευτικό σπίτι προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό παραδοσιακού χαρακτήρα και σύγχρονων ανέσεων.
Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα άνετο καθιστικό που συμπληρώνεται από μια υπέροχη κουζίνα, ιδανική για γαστρονομικές περιπέτειες. Το μπάνιο, με μπανιέρα, προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας σε αυτό το γραφικό σπίτι. Οι εσωτερικές ξύλινες σκάλες σας οδηγούν στον επάνω όροφο, όπου σας περιμένει ένας μοναδικός χώρος ύπνου. Το κυρίως κρεβάτι συνοδεύεται από ημιώροφο, μεγιστοποιώντας τον χώρο και προσθέτοντας μια ιδιότροπη πινελιά. Επιπλέον, ένα βολικό WC βρίσκεται σε αυτόν τον όροφο.
Το αποκορύφωμα αυτού του ακινήτου είναι η ευρύχωρη βεράντα, με όμορφα πλακάκια και προσφέρει υπέροχη θέα στον πεζόδρομο από κάτω. Είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή να χαλαρώσετε το βράδυ. Οι σύγχρονες ανέσεις, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας και ο κλιματισμός, εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, έτοιμο για να μετακομίσετε ή να συνεχίσετε την επιτυχημένη χρήση του ως άκρως κερδοφόρο ενοίκιο διακοπών.
Μόλις 300 μέτρα μακριά από το παλιό λιμάνι και κοντά σε μια γοητευτική πλατεία στολισμένη με πλατάνια, παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες, αυτό το κατάλυμα σας τοποθετεί στην καρδιά των Χανίων με ζωντανή και ιστορική ατμόσφαιρα. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της πλούσιας ιστορίας των Παλιών Πόλεων των Χανίων, όπου κάθε γωνιά αυτού του υπέροχου σπιτιού λέει μια ιστορία.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7823.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
62 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 250 000
Цена за м²
4 032 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+8 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем