Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Κάτοψη
Κάτοψη
1/6
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Студия новое, второй этаж, Центр, Thermi

Thermi
€ 115 200
1 помещение
48 m²
1 ванная
Этаж 2
Нет Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 02.09.2024
Описание

ID: 1-382


Κωδικός Ακινήτου: 1-382

Στην καρδιά της Θέρμης, σε μια σύγχρονη και πολυτελή πολυκατοικία με θέα σε πάρκο, διατίθεται προς πώληση ένα εξαιρετικό, νεόδμητο διαμέρισμα στον 2ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 48 τ.μ. Το διαμέρισμα, κατασκευής 2025, διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα κομψό μπάνιο.

Η ενεργειακή του κλάση Α, σε συνδυασμό με την ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου, προσφέρει υψηλή απόδοση και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η διαρρύθμιση του χώρου είναι έξυπνα σχεδιασμένη για να προσφέρει εργονομία και αισθητική αρμονία. Τα μεγάλα ανοίγματα και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φως και ηχομόνωση, ενώ τα πλακάκια υψηλής ποιότητας ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, συναγερμό, δορυφορική κεραία, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες και προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα. Η ιδιωτική αποθήκη και η θέση στάθμευσης προσθέτουν στην άνεση και την πρακτικότητα του χώρου.

Το διαμέρισμα αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο, πολυτελή και ενεργειακά αποδοτικό χώρο διαβίωσης σε προνομιακή τοποθεσία.

Τιμή: 115.200 €

*Διατίθενται επίσης και άλλα διαμερίσματα από 48 έως 114 τ.μ. στην ίδια πολυκατοικία, με προβλεπόμενη ολοκλήρωση του έργου το 2025, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε και να προσαρμόσετε τα υλικά στις προσωπικές σας προτιμήσεις.*
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
2
Лифт
Нет
Площадь
48 m²
Помещения
1
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное, на метане
Другие характеристики
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 115 200
Цена за м²
2 400 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+3 фотографий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем