1/21

Отдельный дом на одну семью 180 m², отличное состояние, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 1 200/месяц
3 помещений
180 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 10.09.2024
Описание

ID: 1456

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στο Πόρτο Ράφτη, Μαρκοπούλου, επιπλωμένη μεζονέτα 180 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένη το 2024, κατασκευής 1995, σε οικόπεδο 285 τ.μ. Η μεζονέτα έχει τρία επίπεδα: στο πρώτο επίπεδο βρίσκονται το σαλόνι με τζάκι και η ενιαία κουζίνα, καθώς και ένα WC. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, προσφέροντας θέα στη θάλασσα. Στο υπόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom ή γυμναστήριο, καθώς και ένας χώρος που μπορεί να γίνει 3ο υπνοδωμάτιο.
Όλοι οι χώροι είναι στρωμένοι με πλακάκι για εύκολη συντήρηση και καθάρισμα. Είναι εξοπλισμένη με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές Bosch (κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και ρούχων) και νέα air-condition. Η επίπλωση του σπιτιού είναι λιτή, επιτρέποντας στον ενοικιαστή να προσθέσει δικά του κομμάτια επίπλωσης για να δώσει τη δική του ταυτότητα στον χώρο. Στην κουζίνα υπάρχει κεντρικός πάγκος, ενώ στα υπνοδωμάτια υπάρχουν διπλά κρεβάτια.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Β. Ο κήπος είναι εύκολος στη συντήρηση και υπάρχει χώρος με πέργολα στον οποίο έχει πρόσβαση το σαλόνι. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης.
Η κατοικία βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά με μόνιμες κατοικίες, μόλις 600μ από την πλαζ στο Αυλάκι. Είναι ιδανικό για μικρή οικογένεια που επιθυμεί μία εξοχική ή μόνιμη κατοικία σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Διατίθεται προς μακροχρόνια μίσθωση για €1.200 μηνιαίως. Κωδικός Ακινήτου: #1456
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Аренда
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
180 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 1 200/месяц
Цена за м²
7 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+18 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ