1/7

Двухкомнатная квартира Chalkidiki, Kassandra, Skala Fourkas, Fourka, Kassandra

KassandraChalkidiki, Kassandra, Skala Fourkas
€ 2 000/месяц
3 помещений
50 m²
1 ванная
Этаж 1
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 16.08.2024
Описание

ID: EK-7291157

Περιγραφή
Το Waterfront Fourka Apartment βρίσκεται στην παραλία στη Σκάλα Φούρκας, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Βασικά σε φιλοξενούν στην παραλία. Αν και βρίσκεται κοντά στο κέντρο, αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος σε ένα ήσυχο και ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα. Το διαμέρισμα Waterfront προσφέρει στους επισκέπτες του ένα θερμό καλωσόρισμα, άνετα καταλύματα και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Κατάλυμα
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Περιλαμβάνει δύο βεράντες, καθεμία από τις οποίες έχει επιφάνεια 4 m2. Το ένα περιλαμβάνει τραπέζι με δύο καρέκλες κήπου, για πρωινό και απογευματινό καφέ με θέα στη θάλασσα, ενώ το άλλο ανήκει σε ένα υπνοδωμάτιο και επιβλέπει την αυλή και τη Σκάλα Φούρκα.
Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους 50 m2 εσωτερικού χώρου, που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια. Το σαλόνι διαθέτει καναπέ, πολυθρόνα και βάση τηλεόρασης. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση LCD Philips, κλιματισμό inverter και δωρεάν Wi-Fi. Το σαλόνι διαθέτει επίσης τραπεζαρία με γυάλινη τραπεζαρία και τέσσερις καρέκλες. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2024.

Η κουζίνα αποτελείται από ψυγείο με καταψύκτη, πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, απορροφητήρα και φούρνο μικροκυμάτων. Παρέχονται επίσης πλήρη πιάτα, υπηρεσία τραπεζαρίας, μαχαιροπίρουνα και άλλα μαγειρικά σκεύη. Υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
Τα κατοικίδια και το κάπνισμα δεν επιτρέπονται στο διαμέρισμα (κάτι που δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, δεδομένης της διαθεσιμότητας δύο βεράντες).
Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις
• Κλιματισμός, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση
• Κουζίνα, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, κουζινικά σκεύη
• Ιδιωτικό μπάνιο, ντους
• Πλυντήριο ρούχων
• Δύο επιπλωμένες ιδιωτικές βεράντες
• Θέα στη θάλασσα και στον κήπο
• Κήπος
• Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια και το κάπνισμα
Αποστάσεις
• Παραλία 30 μ
• Κέντρο 300 μ
• Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης 96 χλμ

Φούρκα – Κασσάνδρας
Μόλις 101 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η υπέροχη Σκάλα Φούρκα. Η Φούρκα βρίσκεται ανάμεσα στη Σίβηρη και στο Ποσείδι και η έκταση των όμορφων παραλιών της προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο σε αυτήν την περιοχή εδώ και χρόνια.
Η Φούρκα βρίσκεται στη δυτική ακτή της Χαλκιδικής, η οποία κάνει ηλιόλουστη όλη την ημέρα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν την παραλία μέχρι τις 9 μ.μ. Είναι επίσης γνωστό για τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα και τη θέα στον Όλυμπο.
Η θέση της Φούρκας προσφέρει τη δυνατότητα εκδρομών σε γύρω μέρη όπως η Άφυτος, το Sunny Resort, και η Καλλιθέα.
Μια μεγάλη, αμμώδης παραλία και μια πραγματική αφθονία από πυκνά πευκοδάση στη γύρω περιοχή κάνουν τη Φούρκα ιδανική για ήσυχες, οικογενειακές διακοπές. Πολλές αυθεντικές ελληνικές ταβέρνες με σπεσιαλιτέ θαλασσινών, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, καταστήματα και σούπερ μάρκετ είναι στη διάθεση των επισκεπτών.

Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο από τις 21 Σεπτεμβρίου 2024 και από τις ***/******* έως τις 30 ***/*******
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Аренда
Этаж
1
Этажность здания
1
Лифт
Нет
Площадь
50 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Информация о ценах
Цена
€ 2 000/месяц
Цена за м²
40 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+4 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник