1/25

Коммерческая деятельность Продажа

Kentriko ZagoriΑσπράγγελοι
€ 600 000
Нет стены
320 m²
3+ ванные

Пометка

Объявление обновлено 17.10.2024
Описание

ID: 2-297

Κωδικός αγγελίας: 2-297 - Κεντρικό Ζαγόρι Ασπράγγελοι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιχείρηση (Ενοικιαζόμενα Δωμάτια). - Τιμή: 600.000 € (Κωδικός γραφείου 232171008-82)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ RE/MAX DIRECT Πωλείται πέτρινη επιχείρηση - κατοικία στους Ασπραγγέλους Ζαγορίου Ιωαννίνων.  Πρόκειται για μια εν ενεργεία επιχείρηση 330 τ.μ. η οποία έχει κατασκευαστεί σεβόμενη την τοπική αρχιτεκτονική με πέτρα και ξύλο. Σε οικόπεδο 770 τ.μ. υπάρχουν δύο ξεχωριστά ανεξάρτητα κτήρια τα οποία μοιράζονται την πέτρινη αυλή με το γκαζόν και τις τριανταφυλλιές. Το πίσω κτήριο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι και δύο (2) υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο. Ακριβώς απέναντι υπάρχει το δεύτερο κτήριο το οποίο επίσης διαθέτει σαλόνι ,τραπεζαρία , μπάνιο, ένα (1) υπνοδωμάτιο,  γραφείο καθώς επίσης και έναν αυτόνομο κοιτώνα με ατομικό μπάνιο. Τα δωμάτια αλλά και οι υπόλοιποι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι και διακοσμιμένοι με παραδοσιακά έπιπλα τα οποία διαθέτουν μοντέρνες πινελιές.  Υπάρχουν επίσης χώροι αποθηκών και πλυσταριού, δεξαμενή αερίου και ξυλόσομπες.. Έχει εύκολή πρόσβαση από ασφαλτόδρομο στην είσοδο του χωριού. 
Τα Ζαγοροχώρια αποτελούν τουριστικό προορισμό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου . Το καταπράσινο φυσικό τους τοπίο , οι επιλογές για μοναδικές διαδρομές σε βουνό, ποτάμι και φαράγγι αλλά ταυτόχρονα η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην πόλη των Ιωαννίνων καθιστούν το ακίνητο μια επενδυτική ευκαιρία ή μια πολύ καλή πρόταση για συνδυασμό κατοικίας και επένδυσης μαζί. 
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Коммерческая деятельность | без стен
Площадь
320 m²
Помещения
3+ ванных
Машиноместа
3 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Меблировано
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 600 000
Цена за м²
1 875 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2018
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Централизованное, на газу
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Κωνσταντίνα Βραζέλη