Bedroom
Bedroom
View from balcony
Balcony
View from balcony
Kitchen
View from balcony
Living room
Human existence
Kitchen
Bedroom
Pool
Bedroom
Exterior of the house
Balcony
Exterior of the house
Kitchen
Bedroom
1/25

Отдельный дом на одну семью Αγκαιριά, Agkairia, Paros

ParosΑγκαιριά
€ 1 200 000
5+ помещения
269 m²
3+ ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 03.09.2024
Описание

ID: 10-702


Αυτό το μοναδικό σπίτι βρίσκεται στο γραφικό ψαροχώρι της Αλυκής στο νησί της Πάρου προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα, στο γειτονικό νησί της Αντιπάρου και στον μακρινό ορίζοντα. Προσανατολισμένο προς το ηλιοβασίλεμα και περιτριγυρισμένο από γεωργική γη, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια ήρεμη απόδραση.

Ο ευρύχωρος κήπος, που εκτείνεται σε 2.520 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει ευκαλύπτους δεκαετιών και έναν ελαιώνα που παράγει αρκετές ελιές και ελαιόλαδο για όλο το χρόνο.

Το σπίτι καλύπτει 269 τετραγωνικά μέτρα και είναι σχεδιασμένο με προσοχή για να προσφέρει ιδιωτικότητα, τόσο από τη γύρω περιοχή όσο και εντός του σπιτιού. Είναι χωρισμένο σε τέσσερις κατοικίες, η καθεμία με σαλόνι, κουζίνα και βεράντα, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για τους επισκέπτες ή τα μέλη της οικογένειας και να απολαύσουν τα ιδιωτικά τους διαμερίσματα.

Ανακαινισμένο πρόσφατα πριν από έξι χρόνια, το σπίτι συνδυάζει το κυκλαδίτικο στυλ με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Οι βεράντες είναι επενδυμένες με μάρμαρο και μοναδικές πέτρινες πλάκες, ενώ το ακίνητο περιβάλλεται από εξωτερικούς χώρους καθιστικού, ιδανικούς για φιλοξενία συγκεντρώσεων. Αυτοί περιλαμβάνουν έναν χώρο μπάρμπεκιου ιδανικό για καλοκαιρινά βράδια κάτω από την πέργκολα και τις ζωντανές μοβ βουκαμβίλιες.

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει εγκεκριμένα σχέδια για την κατασκευή μικρής πισίνας και χώρου καθιστικού, επιτρέποντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να βελτιώσουν περαιτέρω αυτόν τον εξαιρετικό χώρο.

Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μεγάλο, έξυπνα σχεδιασμένο σπίτι με γενναιόδωρους χώρους διαβίωσης και ψυχαγωγίας και έναν εκτεταμένο, παραγωγικό κήπο.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
269 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
6 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Информация о ценах
Цена
€ 1 200 000
Цена за м²
4 461 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем