1/16

Отдельный дом на одну семью 156 m², Ermoupoli, Syros

Syros
€ 450 000
5+ помещения
156 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 16.09.2024
Описание

ID: 6033

Πωλείται εξαιρετική μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 156 τ.μ. σε οικόπεδο 2.350 τ.μ. με υπόλοιπο δόμησης, στην περιζήτητη περιοχή της Ποσειδωνίας, στη Σύρο.
Το ακίνητο προσφέρει άνεση, λειτουργικότητα και μια μοναδική τοποθεσία με πανοραμική θέα στη θάλασσα.  
Στο ισόγειο, θα βρείτε έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει το σαλόνι και την κουζίνα, ιδανικό για οικογενειακές στιγμές ή φιλοξενία επισκεπτών. Επίσης, διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθένα με άμεση πρόσβαση σε δικό του μπάνιο, ενώ υπάρχει και ένα επιπλέον τρίτο μπάνιο, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση και ευκολία. 
Ανεβαίνοντας την εξωτερική σκάλα, θα βρείτε τον πρώτο όροφο, ο οποίος είναι χωρισμένος σε δύο διαμερίσματα. Το πρώτο διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα μπάνιο και δύο ευρύχωρα μπαλκόνια, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα. Το δεύτερο διαμέρισμα είναι ένα στούντιο με ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει κουζινάκι, μπάνιο και μπαλκόνι, ιδανικό για φιλοξενούμενους ή τουριστική εκμετάλλευση.
Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου ξεχωρίζει με τον όμορφο κήπο και τα 20 ελαιόδεντρα που περιβάλλουν την ιδιοκτησία, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και επαφής με τη φύση. Διαθέτει και μία εξωτερική αποθήκη 11 τ.μ..
Η τοποθεσία είναι ιδανική, μόλις δύο λεπτά από την οργανωμένη παραλία του Μέγα Γιαλού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μία από τις πιο μαγευτικές ακτές του νησιού.
Το ακίνητο προτείνεται τόσο ως εξοχική ή μόνιμη κατοικία όσο και ως επενδυτική ευκαιρία, καθώς με τις κατάλληλες επεμβάσεις μπορεί να μετατραπεί σε πολυτελείς σουίτες για τουριστική εκμετάλλευση, εκμεταλλευόμενο τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση της περιοχής.
Κωδικός Ακινήτου: #6033
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
156 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Информация о ценах
Цена
€ 450 000
Цена за м²
2 885 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1990
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+13 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем