Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
1/7
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο

Студия Κέντρο, TIF - University Area, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΚέντρο
€ 145 000
2 помещения
40 m²
1 ванная
Этаж 4
Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 22.08.2024
Описание

ID: 11632

Κωδικός ακινήτου: 11632 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1960 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, τριπλά τζάμια - Τιμή: 145.000 €
εξ ολοκλήρου ανακαινισμένη γκαρσονιέρα 40τ.μ. με 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα & μπάνιο, εσωτερική, στον 4ο όροφο με ασανσέρ, σε οικοδομή κατάσταση κατασκευής 1960, η οποία διαθέτει γερμανικά συνθετικά κουφώματα μάρκας Kommerling με τριπλή υάλωση, ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου και σήτες, BOSCH INVERTER 12000BTU κλιματιστικά στη σαλοκουζίνα και το υπνοδωμάτιο, πλήρη εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, γύψινες διακοσμητικές κατασκευές. Θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Έχει γίνει εκ βάθρων αλλαγή των ηλεκτρολογικών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Характеристики
Типология
Студия
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
4
Лифт
Да
Площадь
40 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 145 000
Цена за м²
3 625 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+4 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем