1/15

Мезонет отличное состояние, четвертый этаж, Analipsi, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
€ 300 000
3 помещений
114 m²
3 ванных
Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 23.08.2024
Описание

ID: W-02WSHK

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση σε αυτήν την εξαιρετική μεζονέτα 114 τ.μ., που καταλαμβάνει τον 4ο και 5ο όροφο μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στην καρδιά της Αναλήψεως. Στον πρώτο όροφο, η μοντέρνα κουζίνα και το ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με την τραπεζαρία, δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για την καθημερινή ζωή και τη φιλοξενία. Στον δεύτερο όροφο, το master bedroom συνοδεύεται από ένα μοναδικού σχεδιασμού μπάνιο, καθώς και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή δεύτερη κρεβατοκάμαρα. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Οι δύο μεγάλοι περιμετρικοί εξωτερικοί χώροι προσφέρουν αναρίθμητες επιλογές ψυχαγωγίας και ξεκούρασης, ενώ το ένα μπαλκόνι ξεχωρίζει με τον καλαίσθητο ενσωματωμένο καναπέ από πλακάκι, ιδανικό για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα. Η πολυτελής κατασκευή ενισχύεται από σύγχρονες ανέσεις, όπως ηλεκτρικές τέντες, εξασφαλίζοντας άνεση και προστασία όλο το χρόνο.
Η εξαιρετική τοποθεσία του ακινήτου, μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα και τον μελλοντικό σταθμό του μετρό, καθιστά αυτό το διαμέρισμα μία σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν να ζήσουν σε έναν χώρο που συνδυάζει σύγχρονη άνεση και αξεπέραστη ποιότητα ζωής.

Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.
Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
4
Этажность здания
5
Лифт
Да
Площадь
114 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 300 000
Цена за м²
2 632 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1980
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем