Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
1/25

Отдельный дом на одну семью Περιστέρα, Peristera, Vasilika

VasilikaΠεριστέρα
€ 250 000
5+ помещения
165 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 25.08.2024
Описание

ID: 3065126

Κωδικός ακινήτου: 3065126 - Βασιλικά Περιστέρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ. σε οικόπεδο 150 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2002 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει απεριόριστη θέα, πατώματα από πλακάκι, κήπο, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 35000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 25000 μέτρα - Τιμή: 250.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στην Περιστερά του Νομού Θεσσαλονίκης.
Η Περιστερά είναι ένα πανέμορφο χωριό χτισμένο στους νοτιοανατολικούς πρόποδες του Χορτιάτη σε υψόμετρο 570 μέτρα. Είναι ένα πολύ παλιό χωριό γνωστό για την αρχαιότερη Εκκλησία στην Ελλάδα, αυτή του Αγίου Ανδρέα κτισμένη τον 9ο αιώνα.
Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται εντός χωριού και εντός ζώνης.Αποτελείται από 2 ορόφους 78 τμ το ισόγειο και 87 τμ ο 1ος όροφος. Ο κάθε όροφος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Η κατοικία είναι διαμπερής και ελεύθερη από τρεις πλευρές. Είναι πολύ φωτεινή , με πολύ καλό νοτιοανατολικό προσανατολισμό ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ, μέχρι τη θάλασσα και τον Όλυμπο.  Η σύγχρονη κατασκευή της, το 2002, προσφέρει μια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και μια φρέσκια αισθητική εντός και εκτός του κτιρίου. Η διπλοκατοικία είναι εξοπλισμένη με πολλά έξτρα όπως θερμοπρόσοψη σε τοίχους και σκεπή, τζάμια τεσσάρων εποχών,  ζελατίνες στην βεράντα, ηλιακό θερμοσίφωνα. Θερμαίνεται με ξυλολέβητα. Κάθε μία από τις δύο κατοικίες λειτουργεί τελείως ανεξάρτητα από την άλλη, διαθέτοντας ξεχωριστή είσοδο, ξεχωριστό υδρόμετρο και ρολόι ΔΕΗ. Στην άνεση και την ανεβασμένη αισθητική προσφέρουν η άνετη αυλή με το μπάρμπεκιου και ο πλούσιος σε βλάστηση κήπος στην πρόσοψη της κατοικίας.
Τα τελευταία χρόνια η Περιστερά αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας πολλών οικογενειών που θέλουν να ζήσουν εκτός Θεσσαλονίκης αλλά ταυτόχρονα και κοντά στην πόλη καθώς απέχει μόνον 30 χιλιόμετρα από αυτήν. Διαθέτει δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο, πολλά καταστήματα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων καθώς και φαρμακείο. Στα παραπάνω προστίθενται πολλές δραστηριότητες για παιδιά όπως χορωδία, γυμναστήρια, γήπεδα,φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Την ανάπτυξη του χωριού βοηθούν τα πολλά καθημερινά δρομολόγια του αστικού λεωφορείου από και προς Θεσσαλονίκη. Αξίζει επίσκεψης!!


Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Нет
Площадь
165 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Информация о ценах
Цена
€ 250 000
Цена за м²
1 515 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем