1/22

Студия Αν. Νάστου 21-27, 542 48, Θεσσαλονίκη, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΑν. Νάστου 21-27, 542 48, Θεσσαλονίκη
€ 750/месяц
2 помещения
90 m²
2 ванные
Этаж 7
Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 04.09.2024
Описание

ID: 214371


#214371#Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα των 90 τ.μ. βρίσκεται στον 7ο όροφο μιας εξαιρετικής πολυκατοικίας κατασκευασμένης το 1999 στην καρδιά της περιοχής Μαρτίου. Με έναν κομψό σχεδιασμό και ποιοτικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες, το διαμέρισμα προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο διαβίωσης.
Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με εντοιχιζόμενη ντουλάπα, ένα φωτεινό σαλόνι που ανοίγεται σε μια μαγευτική θέα, μια πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα, ένα καλαίσθητο μπάνιο και ένα επιπλέον WC για μεγαλύτερη ευκολία. 
Η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο εξασφαλίζει άνεση τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα διπλά τζάμια και τα αλουμινένια κουφώματα προσφέρουν άριστη μόνωση και ησυχία. Η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα παρέχει απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, ενώ οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσθέτουν πρακτικότητα στον χώρο.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο  και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο,ηλεκτρική κουζίνα,φούρνος μικροκυμάτων,πλυντήριο πιάτων,πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο) και κλιματιστικό για ιδανική θερμοκρασία όλο τον χρόνο. 
Το διαμέρισμα ξεχωρίζει για την ανοιχτωσιά του και την άπλετη φυσική φωτεινότητα, καθιστώντας το μια ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν έναν άνετο και καλαίσθητο τρόπο ζωής στην πόλη.
Προαιρετικά το διαμέρισμα διαθέτει μία κλειστή θέση στάθμευσης με επιπλέον χρέωση.
Για άμεση ενημέρωση και υπόδειξη θα καλέσετε στο 6944547811 . Για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή που οφείλετε στο γραφείο μας είναι ένα ενοίκιο συν ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου είναι 2% επί της τιμής πώλησης εάν είναι πάνω από 50,000 ευρώ συν ΦΠΑ και 1000 ευρώ συν ΦΠΑ εάν η πώληση κλείνει για ποσά λιγότερα από το 50,000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να ρωτήσετε πριν την υπόδειξη στο ακίνητο ποιό είναι το ποσό της μεσιτικής αμοιβής που οφείλετε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να το κλείσετε. Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα νέα ακίνητα που βγαίνουν στη Θεσσαλονίκη, μπες στη σελίδα μας: bellos.net και πάτησε το κουμπάκι ΖΗΤΗΣΗ ! Επίσης, στα website: spitogatos, spiti24, xe, spiti360, δεν θα βρεις όλα τα ακίνητά μας, γι΄αυτό κάνε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ σε facebook/ youtube/ instagram/ και pinterest ψάχνοντας στην αναζήτηση το όνομα: bellosrealestate για να βλέπεις φώτο και βίντεο των ακινήτων που θα σε ενθουσιάσουν! Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά! Ήρθε η ώρα να ενημερώνεσαι πρώτος! Η ομάδα μας, Bellos Real Estate 2310 86 86 93 (Στην υπόδειξη του ακινήτου καλό είναι να υποδείξεις την αστυνομική ταυτότητα ή το ΑΦΜ σου και να υπογράψεις την εντολή υπόδειξης για να είμαστε και οι 2 συμβαλλόμενοι ασφαλείς στις μελλοντικές μας συναλλαγές. Τέλος, να γνωρίζεις ότι τα παραπάνω στοιχεία του ακινήτου είναι καταχωρημένα βάση προφορικής ενημέρωσης από τον ιδιοκτήτη (πχ. χρονολογία κατασκευής, τμ, πρόσθετα στοιχεία, κτλ.)
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
7
Лифт
Да
Площадь
90 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в частный гараж/парковка, 1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 750/месяц
Цена за м²
8 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 30/месяц
Залог
Неуказана
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1999
  • Отопление

    Централизованное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+19 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем