1/16

Студия отличное состояние, третий этаж, Центр, Лариса

Лариса
€ 550/месяц
2 помещения
46 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 26.08.2024
Описание

ID: 1549223

Παναγούλη: Σε έναν από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης ενοικιάζεται εκπληκτικά ανακαινισμένο διαμέρισμα 45τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται στον 3o όροφο της οικοδομής, είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει ενιαίο σχεδιασμό στους χώρους του και δεν υπάρχουν χωρίσματα μεταξύ τους. Στο λιγότερο φωτεινό σημείο του διαμερίσματος όπου βρίσκεται και η είσοδος υπάρχει το κρεβάτι σε υπερυψωμένο ξύλινο δάπεδο. Στην επένδυση των φύλλων των ντουλαπών χρησιμοποιήθηκε καθρέπτης ώστε να δίνει επιπλέον βάθος στο χώρο.
Απέναντι από το κρεβάτι υπάρχει το λουτρό στο οποίο κυριαρχεί η μπλε απόχρωση και η ντουζιέρα με μία όψη προς την κρεβατοκάμαρα με την εντυπωσιακή κόκκινη διαφάνεια.

Προχωρώντας προς στο καθιστικό η πολυχρωμία συνεχίζεται με την κουζίνα σε κίτρινη απόχρωση συνδυασμένη με ξύλο, ενώ στα ράφια και στις βιβλιοθήκες που δεσπόζουν στο χώρο κυριαρχεί η πράσινη και ξύλινη απόχρωση. Φυσικά οι ζωηρές αποχρώσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα έπιπλα με τα σκαμπό της κουζίνας να είναι σε κερασί απόχρωση ενώ οι καναπέδες σε κίτρινη. Η κεντρική νησίδα στην κουζίνα καθώς και ο πάγκος έχουν όψη μαύρου μαρμάρου ως απάντηση στο περίτεχνο γεωμετρικό σχέδιο που έχει εφαρμοστεί με πλακίδιο και χρυσό διαχωριστικό στο δάπεδο.

Τα φωτιστικά του διαμερίσματος ακολουθούν κλασσικούς ρυθμούς προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή και άλλοτε τα συναντάμε κρεμαστά πάνω από κύριους χώρους ενώ άλλοτε επιτοίχια και συμμετρικά.

Βάση του σχεδιασμού δημιουργήθηκε μία πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρα με κομψότητα εμπνευσμένη από μια άλλη εποχή.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα το συγκεκριμένο ακίνητο να μισθωθεί από καπνιστές και ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό διαμέρισμα προς ενοικίαση που σας προσφέρει η κτηματομεσιτική εταιρία INVESTA REAL ESTATE.

Υπεύθυνος συνεργάτης: Θανάσης Στάμου (202-94)

www.investa.com.gr

follow us:
www.facebook.com/investaestate
www.instagram.com/investa.real.estate

Γνωρίζετε την αξία του ακίνητου σας;
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση!
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
3
Лифт
Да
Площадь
46 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Другие характеристики
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 550/месяц
Цена за м²
12 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1977
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+13 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем