1/13

Трехкомнатная квартира новое, второй этаж, Центр, Каламата

Каламата
€ 315 000
4 помещения
98 m²
2 ванные
Этаж 2
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 29.08.2024
Описание

ID: W-02W8RA

Σε ήσυχο κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας και 800 μέτρα από την παραλία της πόλης, διατίθεται προς πώληση, το υπό κατασκευή υπερσύγχρονο διαμέρισμα επιφάνειας 98 τμ στον δεύτερο όροφο τετραώροφης νεόδμητης πολυκατοικίας.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρίας και κουζίνας, 3 υπνοδωμάτια, 1 πολυτελές μπάνιο και 1 WC. Επίσης το ακίνητο διαθέτει, γωνιακή βεράντα και αυτόνομο μπαλκόνι στο ένα υπνοδωμάτιο.
Το διαμέρισμα έχει υποδομή smart home και μπορεί να αποπερατωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
- 1 Θέση πάρκινγκ
- Υπόγεια Αποθήκη
- Κοντινή απόσταση από την παραλία και την πόλη της Καλαμάτας.

Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το δεύτερο τετράμηνο του 2025.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας ενώ βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Καλαμάτα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ελιάς στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς προσφέροντας αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.
Η Καλαμάτα είναι γνωστή για τη παραλία της καθώς κανείς μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στο Μεσσηνιακό Κόλπο και με θέα τον Ταΰγετο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Όλη η παραλιακή διαδρομή έχει ποδηλατόδρομο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καφέ, μπαρ, καταστήματα και ουζερί.
Προσβασιμότητα: Η Καλαμάτα απέχει είναι μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 215 χλμ. από την Πάτρα και 715 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Η Καλαμάτα διαθέτει διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο από το οποίο πραγματοποιούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές εποχικές πτήσεις τσάρτερ προς διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Επενδυτική Δύναμη: Η Καλαμάτα αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της χώρας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ξένους αλλά και Έλληνες επενδυτές.


Τοποθεσία: Η Μεσσηνία είναι νομός της Ελλάδας που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας είναι η Καλαμάτα. Οι μεγαλύτερες κωμοπόλεις είναι η Μεσσήνη, τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, οι Γαργαλιάνοι, η Χώρα και η Πύλος.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός Μεσσηνίας είναι ένας από τους ομορφότερους της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς.

Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα από πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά, επιβλητικά βουνά και αρχαία μνημεία παγκόσμιας αναγνώρισης. Η Μεσσηνία διαθέτει δύο σημαντικές μαρίνες της Καλαμάτας και της Πύλου γεγονός που διευκολύνει την άνετη και ασφαλή αγκυροβολιά.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και το πολυτελές resort Costa Navarino το οποίο έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη προσφέροντας στους επισκέπτες του συναρπαστικές εμπειρίες και διακοπές υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, τη φετινή χρονιά άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμη ξενοδοχείο της W Hotels, με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου αυξάνοντας το prestige της περιοχής.

Προσβασιμότητα: Η Μεσσηνία προσεγγίζεται με αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Κρατικό Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Η πρόσβαση στο Νομό μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο και τακτικά είναι τα δρομολόγια που συνδέουν την πρωτεύουσα του Νομού με τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Σπάρτη, την Πάτρα, την Τρίπολη και άλλες μεγάλες πόλεις των γύρω Νομών.

Επενδυτική Δύναμη: Τα τελευταία χρόνια το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής έχει αυξηθεί σημαντικά καθώς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες επενδύουν πολλά εκατομμύρια καθιστώντας την Μεσσηνία ένα μαγικό τουριστικό προορισμό.
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
2
Этажность здания
4
Лифт
Да
Площадь
98 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 315 000
Цена за м²
3 214 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2025
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Автономное
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+10 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем