Πισίνα
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Λογότυπο
Εξωτερικός χώρος
1/24

Отдельный дом на одну семью Μονοκούμαρου, 731 00, Νέα Κυδωνία, Galatas, Nea Kidonia

Nea KidoniaΜονοκούμαρου, 731 00, Νέα Κυδωνία
€ 1 050/месяц
4 помещения
150 m²
2 ванные
Нет Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 30.08.2024
Описание

ID: 5-2246


Αποκλειστικά από τη REMAX Specialists και την Pouregas Team:

Διατίθεται προς μακροχρόνια ενοικίαση 150τ.μ. αυτόνομη επιπλωμένη μονοκατοικία στο Γαλατά με οικόπεδο για αποκλειστική χρήση περιφραγμένο, το οποίο βρίσκεται σε ένα μεγαλύτερο αγρόκτημα 22 στρεμμάτων επίσης περιφραγμένο οικόπεδο με καταπληκτική θέα σε βουνό.
Η μονοκατοικία είναι ανακαινισμένη και πλήρως επιπλωμένη, αποτελείται από ένα μεγάλο και φωτεινό ενιαίο χώρο για σαλόνι - τραπεζαρία με θέα στα Λευκά Όρη.
Διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και 3 υπνοδωμάτια, με δύο μπάνια. Επίσης διαθέτει μία μεγάλη βεράντα με ανεμπόδιστη θέα, η οποία διαθέτει και τζακούζι.
Είναι εξοπλισμένο με κλιματιστικά, νυχτερινό ρεύμα, αυτόματες πόρτες με μηχανισμό, κάμερες, δωρεάν Wifi, δωρεάν συντήρηση κήπου, ιδιωτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο, αυτόματο φωτισμό δρόμου, σκεπασμένο γκαράζ και επιπλέον έως 4 θέσεις για αυτοκίνητα στον εξωτερικό χώρο.
Η κατοικία προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, καθώς οδηγεί σε αυτήν ιδιωτικός δρόμος και βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με διάφορα δέντρα, όπως αβοκάντο, μπανανιές και γκουάβα. Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο στον εξωτερικό χώρο του διαμερίσματος.

Ο Γαλατάς απέχει 5 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, 2,5 χλμ. από την παραλία Καλαμάκι, 21 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 13 χιλιόμετρα από τη Σούδα.

*** Διαθέσιμο από αρχές Οκτωβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες: Στέλιος Πουρέγκας Τηλ. 6977309436 - RE/MAX Specialists - Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 140.000 συμβούλους ακινήτων επί 50 συναπτά έτη.

Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Аренда
Этаж
1
Лифт
Нет
Площадь
150 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Информация о ценах
Цена
€ 1 050/месяц
Цена за м²
7 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ζ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем