1/10

Отели Продажа

Syros, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα
€ 2 500 000
388 m²
3+ ванные

Пометка

Объявление обновлено 31.08.2024
Описание

ID: 3793

Κυκλάδες, Σύρος: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές Ξενοδοχείο 388τ.μ. σε 200τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 6 χώρους, 1 κουζίνα, αποθήκη και 8 μπάνια. Είναι νεοκλασικό, επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1890, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από μάρμαρο & ξύλο, σίτες. Βοηθητικός χώροι , λεβητοστάσιο , laudry room, κουζινα . Αντλία θερμότητας - fancoil, πληρως εξοπλισμένο 
Ειναι ένα πασιγνωστο νεοκλασικό αρχοντικό στη καρδιά της συνοικιας των “Βαποριών”
Είναι ένα ξενοδοχείο κατάλληλο για όλες τις εποχές, με ασύγκριτη θέα στα γαλανά νερά των Κυκλάδων και μαγευτική ατμόσφαιρα.
 
Πολύ κοντά στο ναο του Αγίου Νικολάου, λίγα βήματα από το θέατρο Απόλλων και την Πλατεία Μιαούλη με το Δημαρχείο, ατενίζει τη θάλασσα και το νησάκι Φανάρι πάνω στο οποίο βρίσκεται ο επιβλητικός πρώτος φάρος που χτίστηκε στo Αιγαίο.
Μερικά σκαλιά κάτω από τον κτήριο, βρίσκεται η παραλία Αστέρια, με τις παλιές προβλήτες στη θάλασσα, καθώς και διάφορα καφέ και εστιατόρια Είναι ιδανική πλάζ για κολύμπι με όλους τους καιρούς και τη μοναδική εμπειρία να κολυμπάτε κάτω από τα νεοκλασικά κτίρια που κρέμονται από τα βράχια.
Το κτίριο διατρέχουν ξύλινα πατώματα και παλιά μάρμαρα, τοιχογραφίες και ψηλά, ξύλινα ταβάνια. Για τη διακόσμησή του χρησιμοποιήθηκαν και αναπαλαιώθηκαν από τεχνίτες της Σύρου, έπιπλα του 19ου αιώνα σε συνδυασμό με σύγχρονο design και έργα Ελλήνων καλλιτεχνών.
   ΤΙΜΗ 2500000€  

 

Характеристики
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Типология
Отель | Элитная недвижимость
Площадь
388 m²
Помещения
3+ ванных
Доступность
Свободно с 26/08/2024
Другие характеристики
  • Меблировано
  • Винный погреб
Информация о ценах
Цена
€ 2 500 000
Цена за м²
6 443 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1890
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+7 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ