1/15

Мезонет новое, нулевой этаж, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 319 000
3 помещений
100 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 04.09.2024
Описание

ID: 1471

Στην ειδυλλιακή περιοχή του Πόρτο Ράφτη, αυτή η νεόδμητη ανεξάρτητη μεζονέτα 100 τ.μ. συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τη σύγχρονη άνεση. Το ακίνητο βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο με θέα στον ανοιχτό ορίζοντα, μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα.

Η κατοικία, σχεδιασμένη το 2024 και προγραμματισμένη για ολοκλήρωση το 2025, εκτείνεται σε οικόπεδο 165 τ.μ. Στο ισόγειο, το ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλες τζαμαρίες οδηγεί απευθείας στην ιδιωτική πισίνα. Ακολουθεί η σύγχρονη κουζίνα, εξοπλισμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και σχεδιασμένη για να καλύπτει κάθε ανάγκη, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε ιδιωτική βεράντα που προσφέρουν πανοραμική θέα, και ένα μπάνιο με πολυτελή υλικά, εξοπλισμένο με ντουζιέρα.

Στον εξωτερικό χώρο, η πισίνα προσφέρει δροσιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ υπάρχει και θέση στάθμευσης. Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ενεργειακή απόδοση με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. 

Αυτή η μονοκατοικία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και πολυτελές καταφύγιο κοντά στη θάλασσα. Τιμή 319.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1471

Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
100 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 319 000
Цена за м²
3 190 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ