1/18

Двухкомнатная квартира Προς Παλαιών Πατρών Γερμανού, 546 22, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΠρος Παλαιών Πατρών Γερμανού, 546 22, Θεσσαλονίκη
€ 210 000
3 помещений
45 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 05.09.2024
Описание

ID: 1001-11213


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο, που βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές και ζωντανές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το ακίνητο βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης οικοδομής, η οποία διαθέτει και ασανσέρ, κατασκευασμένη το 1962. Χαρακτηριστικά διαμερίσματος: Ευρύχωρη σαλοκουζίνα με μοντέρνα διαρρύθμιση, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και φιλοξενίας.Δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.Ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο με σύγχρονο σχεδιασμό.Εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές και έπιπλα, έτοιμο για άμεση κατοίκηση.Πόρτα ασφαλείας για την απόλυτη προστασία.Κουφώματα αλουμινίου και πλακάκια υψηλής ποιότητας σε όλο το δάπεδο.Κλιματισμός και αυτόνομη θέρμανση με λέβητα φυσικού αερίου, που εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο.Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και επένδυση, χάρη στη μοναδική του θέση, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, συγκοινωνίες και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.  Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού. Είναι μια περιεκτική και ελκυστική περιγραφή που υπογραμμίζει τα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος και της τοποθεσίας του.



| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
45 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 210 000
Цена за м²
4 667 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1962
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на метане
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+15 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем