Студия новое, нулевой этаж, Tsinari, Ano Poli

Ano Poli
€ 420/месяц
2 помещения
60 m²
1 ванная
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 04.07.2024
Описание

ID: 1659

Πλήρως επιπλωμένο & διαμπερές διαμέρισμα σε ήσυχη γειτονιά κάτω από την Μονή Βλατάδων. Διαθέτει όλες τις λευκές συσκευές ,ατομικό καλοριφέρ , διακοσμητικό τζάκι και κοινόχρηστη αυλή .

Για περισσότερες επιλογές ακινήτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.city-house.gr

Μεσιτικό γραφείο- Κοινόχρηστα οικοδομών
C i t y h o u s e
Aγ.Σοφίας 106 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310253654-5 , 6977696003 , 6944563887
cityhouse1@gmai.com
www.city-house.gr

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ιδρύθηκε το 1997 έχει έδρα στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ και διαγράφει ως σήμερα μια ανοδική πορεία στο χώρο των παροχών υπηρεσίας. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγοροπωλησία και στη διαχείριση ακινήτων.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE Ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική αλλά είναι το πλέον πιο ειδικό στη παραδοσιακή περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗ γνωρίζοντας όλους τους κανονισμούς της ΑΝΩ ΠΟΛΗ, νόμους και πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακατασκευή στην περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗ.

Συμβουλευόμαστε αξιόλογο δικηγόρο που έχει εμπειρία στον χώρο της αγοροπωλησίας, για όλα τα νομικά θέματα που απασχολούν τους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε με πολιτικούς μηχανικούς της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, τοπογράφούς της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ , αρχιτέκτονες της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ , αξιόπιστους εργολάβους που χτίζουν στην περιοχή ΑΝΩ ΠΟΛΗ, καθώς και με φοροτεχνικούς και λογιστές.
Το γραφείο μας ειδικεύεται στην ενοικίαση επαγγελματικών χώρων στην πυρίκαυστη ζώνη στο κέντρο της πόλης και την ΑΝΩ ΠΟΛΗ και διαμερισμάτων στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ για φοιτητές ? σπουδαστές καθώς και διαμερισμάτων με θέα στον Θερμαϊκό στην υπεροχή περιοχη ΑΝΩ ΠΟΛΗ.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ, καταστημάτων με δικά μας υπεύθυνα συνεργεία και μελέτες για διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την έκδοση στεγαστικών δανείων γνωρίζοντας τα επιτόκια όλων των τραπεζών και βρίσκοντας την ιδανικότερη λύση με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν όπως επίσης και για κάθε είδους ασφάλισης κατοικιών.

Μέσα στα πλαίσια της διαχείρισης ακινήτων , η εταιρία μας αναλαμβάνειi την πλήρη διαχείριση (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ)πολυκατοικιών (κατανομή κοινοχρήστων, συλλογή χρημάτων, καθαριότητα, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, με Δ.Ε.Η., Ο.Υ.Α.Θ. και θέρμανση)

Η οργάνωση και η μεθοδική εργασία, η συνεχής ενημέρωση, οι ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στα ακίνητα και ιδιαίτερα στα ακίνητα της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, η σοβαρότητα και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
60 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 420/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Автономное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем