1/14

Студия второй этаж, Центр, Neapoli

Neapoli
€ 80 000
2 помещения
65 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 19.09.2024
Описание

ID: 31882

Στην περιοχή των Συκεών,  σε πολύ καλό σημείο , στα όρια με  Νεάπολη και σε απόσταση αναπνοής από την Α. Παπανδρέου, πωλείται γωνιακό, ευχάριστο, ηλιόλουστο  διαμέρισμα 65τ.μ. μεικτά, με τα καθαρά να είναι 58τ.μ.,  στον 2ο όροφο οικοδομής  με ασανσέρ.
Το ακίνητο αποτελείται από μία σαλοκουζίνα, ένα  υπνοδωμάτιο, χολ και ένα  μπάνιο, ενώ για θέρμανση διαθέτει ατομική  φυσικού αερίου, με τον λέβητα να βρίσκεται στο μπαλκόνι. 
Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα συρόμενα αλουμινίου ( σε καφέ χρώμα), με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα εισόδου, δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο στο δωμάτιο.
Είναι γωνιακό, βλέπει σε 2 δρόμους, είναι  προσόψεως κάτι που το κάνει ιδιαίτερα  φωτεινό και ευχάριστο. Έχει γωνιακό, συνεχόμενο  μπαλκόνι με τέντες. Η πολυκατοικία κατοικήθηκε   το 1988 και το οικόπεδο στο οποίο είναι κτισμένη είναι 151τ.μ..
Ως προς την περιοχή βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Συκεών, σε απόσταση αναπνοής από την λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, με πολύ εύκολη πρόσβαση στον περιφερειακό αλλά και στο κέντρο της πόλης. Δίπλα από το διαμέρισμα μπορεί κανείς να βρει πάσης φύσεως καταστήματα, τράπεζες, σχολεία, σούπερ μάρκετ, χώρους εστίασης, ΜΜΜ κι ότι χρειάζεται για την καθημερινότητά του. Επίσης πολύ κοντά είναι και χώροι αναψυχής στην περιοχή Στρεμπενιώτη, γήπεδα, το ανοικτό Θέατρο Νεάπολης κτλ στα οποία μπορεί κανείς να μεταβεί με τα πόδια. 
Είναι ιδανικό για επένδυση, φοιτητές, εργαζόμενους αλλά και ιδιοκατοίκηση.
Τιμή 80.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31882

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.
 

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
2
Лифт
Да
Площадь
65 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 80 000
Цена за м²
1 231 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ζ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+11 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем