Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
W.C
W.C
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
1/22
Σαλόνι
Σαλόνι

Мезонет Νικήτη, Nikiti, Sithonia

SithoniaΝικήτη
€ 270 000
4 помещения
100 m²
2 ванные
Нет Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 16.09.2024
Описание

ID: 56352

Κωδικός ακινήτου: 56352 - Σιθωνία Παραλία Νικήτης ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2018 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 270.000 €
Νεόδμητη μεζονέτα 100 τμ  σε κεντρικό σημείο της Νικήτης ,μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα ,κατασκευής του 2018 ,αποτελείται από ισόγειο με κήπο ιδιωτικής χρήσης 40 τμ  ,το ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι , ξεχωριστή κουζίνα ,1 άνετο υπνοδωμάτιο  wc και χώλ .Στον 1ο άλλα 2 ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια , και ένα πολυτελές μπάνιο .Είναι διαμπερές ηλιόλουστο και πωλείται επιπλωμένο .Ιδανικό για εξοχική κατοικία ή για επένδυση ,λειτουργεί σαν airbnb στην τιμή των 300 ευρώ τη βραδιά.

-- Κλειώ Πατσουράκου 6955185725 -- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
2
Лифт
Нет
Площадь
100 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Мансарда
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 270 000
Цена за м²
2 700 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+19 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем