Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Μπάνιο
W.C
Θέα από μπαλκόνι
W.C
Σαλόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Διάδρομος
1/18
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο

Односемейная вилла Επανομή, Mesimeri, Epanomi

EpanomiΕπανομή
€ 780 000
5+ помещения
430 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 18.09.2024
Описание

ID: 56-6209


Κωδικός ακινήτου: 56-6209:  Πωλείται στην Επανομή επιπλωμένη βίλα συνολικής έκτασης 430 τετραγωνικά. Βρίσκεται επί οικοπέδου 4300 τ.μ. με 90 m πρόσοψη σε άσφαλτο σε ήσυχο δρόμο μεταξύ Επανομής και Μεσημεριού. Η ισόγεια μονοκατοικία είναι έκτασης 428 τετραγωνικά και κατασκευάστηκε το 2005 με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και βρίσκεται σε άριστο σημείο με περιμετρική θέα σε βουνό και θάλασσα. Εσωτερικά θα συναντήσουμε : πέντε άνετα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, και 1 Wc. Επίσης θα συναντήσουμε:  τρία καθιστικά, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα, πλυσταριό, στεγνωτήριο, σιδερωτήριο, γυμναστήριο και μεγάλες αποθήκες.
Στο ακίνητο έχει τοποθετηθεί ηλιακός και μπόιλερ τριπλής ενέργειας. Ως θέρμανση διαθέτει ατομική πετρέλαιο. Έχουν τοποθετηθεί καινούργια συνθετικά εξωτερικά κουφώματα με τριπλούς υαλοπίνακες, σίτες, ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου και καινούργιο σύστημα συναγερμού. Επίσης έχει τοποθετηθεί ισχυρή θερμόμόνωση λόγω εξωτερικής τοιχοποιίας με θερμομονωτικά μπλοκ Ytong. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ακίνητο έχουν εκδοθεί όπως ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου και υψηλής απόδοσης ενεργειακό πιστοποιητικό.
Στη στέγη του διαμερίσματος έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά των 10 watt με υψηλή απόδοση και κέρδος καθώς και σύστημα γεωτρησης με άδεια και δεξαμενή. Επιπλέον έχει τοποθετηθεί δεξαμενή ομβρίων υδάτων 45 περίπου κυβικών. Το ακίνητο διαθέτει αυτόματη γεννήτρια 25 κυβικών και περιμετρικό γκαζόν περίπου ενός στρέμματος.
Στον εξωτερικό χώρο θα συναντήσουμε σύστημα αυτόματου ποτισμού οκτώ ζωνών για το γκαζόν και το λαχανόκηπό. Έχουν κατασκευαστεί δύο αποθήκες κήπου καθώς και 1 τουαλέτα κήπου και έχουν τοποθετηθεί στο γκαζόν λουλούδια και κεδροι έλατα και μανωλιες. Επίσης το ακίνητο διαθέτει στον εξωτερικό χώρο ελαιόδεντρα θερμοκήπιο λαχανόκηπό και έχει κατασκευαστεί κλειστός χώρος για κατοικίδια, περιφραγμένος χώρος για πουλερικά, εγκατάστασεις για τοποθέτηση εργαλείων κήπου. Στην εκταση πρασίνου γύρω από το ακίνητο υπάρχει επαρκής χώρος για κατασκευή πισίνας. 
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. RE/MAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
430 m²
Помещения
5+
Спальни
5
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
6 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из стеклопакета/ ПВХ
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 780 000
Цена за м²
1 814 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+15 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем