1/25

Отдельный дом на одну семью Μακεδονίας 13-17, 551 35, Καλαμαριά, Центр, Каламарья

КаламарьяΜακεδονίας 13-17, 551 35, Καλαμαριά
€ 820 000
5+ помещения
300 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 18.09.2024
Описание

ID: 20942


Κωδικός ακινήτου: 20942-Υπεύθυνος ακινήτου :Λεμονίδου Ζωή
-Πωλείται επιπλωμένη τριώροφη μονοκατοικία με σοφίτα στην Καλαμαριά (Άγιος Ιωάννης), ιδανική για όσους αναζητούν άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της περιοχής. Με συνολική επιφάνεια 300 τ.μ., αυτή η εξαιρετική κατοικία προσφέρει άπλετους χώρους διαβίωσης που είναι ιδανικοί για κάθε οικογενειακή δραστηριότητα.
Η κομψή της κατασκευή του 2000 διακρίνεται για την υψηλή ενεργειακή κλάση Α, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετική θερμική απόδοση όλο τον χρόνο. Η επιμέλεια στη διαρρύθμιση και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας που αποπνέουν αίσθηση πολυτέλειας και ανθεκτικότητας. Κάθε στοιχείο της κατασκευής, από τις ντουλάπες μέχρι την πόρτα ασφαλείας, έχει επιλεγεί με κριτήριο την αντοχή στον χρόνο και την άνεση και προσδίδουν έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας κάνοντας το σπίτι μια επένδυση υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και ασφάλεια για πολλά χρόνια.
Στο ισόγειο, το ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ ο χώρος τραπεζαρίας και η ξεχωριστή κουζίνα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για γαστρονομικές απολαύσεις και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Στον πρώτο όροφο, τρία άνετα υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια σας περιμένουν να χαλαρώσετε με θέα την αυλή και τον καταπράσινο κήπο.
Η σοφίτα στον δεύτερο όροφο είναι ένας χώρος μοναδικής αισθητικής με το δεύτερο τζάκι, επιπλέον κουζίνα και χώρο γραφείου, καθιστώντας την ιδανική για γραφείο, καλλιτεχνικό στούντιο ή χώρο χαλάρωσης.
Οι εξωτερικοί χώροι συμπληρώνονται από την καταπράσινη αυλή, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης ή παιχνίδι για τα παιδιά, ενώ η θέση πάρκινγκ εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση και ασφάλεια. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμό, φωτοβολταϊκά, προεγκατάσταση συναγερμού και πολλά ακόμα, προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και ευεξίας.- Τιμή: 820.000 €

Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική. ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΖΩΗ ΤΗΛ: 2310390015 6974180004 www.skoreal.gr Επισκεφθείτε μας, στα γραφεία μας ( Προφήτη Ηλία 21 Πυλαία ) ή στην ιστοσελίδα μας (www.skoreal.gr) για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη. Μπορείτε να κάνετε like και στην σελίδα Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι ότι νέο υπάρχει στην αγορά ακινήτου. https://www.facebook.com/skoreal/ Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ *SKOREAL* ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 21 ΠΥΛΑΙΑ ΤΗΛ: 2310 390015 FAX: 2310 390016 EMAIL: info@skoreal.gr www.skoreal.gr ΜΕΛΟΣ ΣΜΘ
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
300 m²
Помещения
5+
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 820 000
Цена за м²
2 733 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем