1/5

Трехкомнатная квартира Κυρηνείας 3 , Άλιμος, Ano Kalamaki, Алимос

АлимосΚυρηνείας 3 , Άλιμος
€ 756 000
4 помещения
126 m²
2 ванные
Этаж 4
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 18.09.2024
Описание

ID: 18889

 

Άλιμος. Καλαμάκι: Οροφοδιαμέρισμα, 4ου ορόφου, 126 τ.μ. διαμπερές, με θέα βουνό και θάλασσα, 3υ/δ μεγάλα, 2 μπάνια,   αποκλειστική  χρήση ταράτσας 50 τμ με πέργκολα, bbq, και ένα μικρό κουζινάκι,,η οποία έχει απεριόριστη θέα θάλασσα, και έχει πρόσβαση απο το κλιμακοστάσιο. Η ενεργειακή κλάση είναι   Α+.   Η οικοδομή είναι τετραόροφη,  πανταχόθεν ελεύθερη, και έχει 2 πάρκιν και αποθήκη. Βρίσκεται επί της  οδού Κυρηνείας 3, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και 1.300 μ. από την ακτή. 

Διαμόρφωση εσωτερικών  χώρων διαμερίσματος: Το οροφοδιαμέρισμα έχει μεγάλο σαλόνι τραπεζαρία (35.τμ περίπου) με ενεργειακό τζάκι,  και  κουζίνα ανεξάρτητη, είναι πολύ φωτεινό και ευρύχωρο, και επικοινωνεί με μία βεράντα  27τμ. με θέα θάλασσα. Τα 3 υ/δ είναι πολύ ευρύχωρα και επικοινωνούν με την μεγαλύτερη  βεράντα 36τ.μ περίπου. Τα μπάνια είναι 2 με ντουζιέρα.

Ενεργειακές προδιαγραφές :  **Τοποθέτηση αντλίας θερμότητας με συνδυασμό κλιματισμού  ψύξης - θέρμανσης Fan  coil, και ενδοδαπέδιας θέρμανσης.** Εξωτερική θερμοπρόσοψη.  ** Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, διπλά τζάμια, με δυνατότητα  να απολαμβάνεις την εξωτερική  θέα, χωρίς  να είσαι ορατός από έξω.**Ηλιακοί θερμοσίφωνες ( Ζεστό νερό  από την αντλία θερμότητας και τον ηλιακό θερμοσίφωνα). **Φωτοβολταϊκά για την μείωση του κόστους των κοινόχρηστων δαπανών. Προηγμένη Ασφάλεια: **  Ρυθμιζόμενη μονάδα επιπέδου υγρασίας και ιονισμού  του αέρα  σε κάθε διαμέρισμα για ιδανικές συνθήκες  διαβίωσης.  ** Συναγερμός φωτιάς σε κάθε διαμέρισμα.    *Κάμερες παρακολούθησης στους κοινόχρηστους χώρους. **Συναγερμός για το διαμέρισμα.

Εξοπλισμός και Υλικά : * Δυνατότητα αναβάθμισης του οροφοδιαμερίσματος σε smart-home. * Εξαιρετικής ποιότητας υλικά με δυνατότητα επιλογής.

Πάρκιν: 2 πάρκιν  πυλωτής με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Διαθεσιμότητα:    1ος , 97τμ  3υ/δ και  73τμ 2υ/δ
                             2ος , 97τμ  3υ/δ και  76τμ 2υ/δ
                             3ος, 95τμ  3υ/δ και 77τμ 2υ/δ
                             4ος 126 τμ, οροφοδιαμέρισμα με χρήση ταράτσας  5Ο τμ, θέα θάλασσα, 2 πάρκιν.

Περισσότερο από ένα σπίτι, είναι μια επιλογή τρόπου ζωής. Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε προνομιακή τοποθεσία για όσους αναζητούν άνεση και ποιότητα! 
Τιμή : 756.000€

Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
4
Лифт
Да
Площадь
126 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 756 000
Цена за м²
6 000 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+2 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем