Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
W.C
W.C
Κουζίνα
Κουζίνα
W.C
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Мезонет Όχι, 575 00, Μίκρα, Kato Scholari, Mikra

MikraΌχι, 575 00, Μίκρα
€ 225 000
5 помещения
143 m²
2 ванные
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 19.10.2024
Описание

ID: 5-9280


Κωδικός ακινήτου: 5-9280 - Μίκρα Κάτω Σχολάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα τριών επιπέδων συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. .
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα.
 
Mε εσωτερικό κλιμακοστάσιο, έναν αυτοποτιζόμενο κήπο με αυλή 70τ.μ.  και ένα χώρο στάθμευσης 25τ.μ  με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης, ένα ανεξάρτητο λεβητοστάσιο, όπου υπάρχει ένας καινούργιος λέβητας με καυστήρα και ντεπόζιτο πετρελαίου.

Έχει δύο ανεξάρτητες εισόδους στο πρώτο και δεύτερο επίπεδο με τις θωρακισμένες πόρτες να έχουν ενσωματωμένες κλειδαριές ασφαλείας eternal που λειτουργούν με κάρτα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει ένας μεγάλος καθιστικός χώρος, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, ένα WC με ντουζιέρα, αποθηκευτικός χώρος και μία μεγάλη τζαμόπορτα που οδηγεί στην αυλή με τον κήπο.

Η επάνω είσοδος οδηγεί στην κατάφωτη σαλοτραπεζαρία με το τζάκι, όπου υπάρχει μία πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα με όλες τις εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, ένα WC και μία μπαλκονόπορτα που βγάζει σε μεγάλο μπαλκόνι με θέα τον κήπο.

Στο τρίτο επίπεδο υπάρχει το χολ, στην οροφή του οποίου εντοιχίζεται η πτυσσόμενη σκάλα της σοφίτας, με τις τρεις ηλιόλουστες κρεβατοκάμαρες και μια μεγάλη τουαλέτα με μπανιέρα φωτιζόμενη από το παράθυρο Οι δύο κρεβατοκάμαρες έχουν τεράστιες ντουλάπες και οι μπαλκονόπορτές τους βγάζουν σε φαρδύ μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Η τρίτη κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα βεστιάριο και φωτίζεται άπλετα από ένα μεγάλο παράθυρο.

Τέλος, υπάρχει σε λειτουργία σύγχρονο σύστημα συναγερμού με φωτοκύτταρα σε όλες τις πόρτες και παράθυρα.

- Τιμή: 225.000 €

Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας για πληροφορίες και υπόδειξη 2310448465 To ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Η Επενδυτική Αιγαίου δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων από το 1991. Και αυτό την καθιστά αξιόπιστη και διαχρονική. Για περισσότερα ακίνητα περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.ependitikiaigaiou.gr
Характеристики
Типология
Мезонет
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
143 m²
Помещения
5
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 225 000
Цена за м²
1 573 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем