1/13

Мезонет новое, нулевой этаж, Agios Thomas, Marousi

Marousi
€ 850 000
4 помещения
182 m²
3 ванных
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 25.09.2024
Описание

ID: 231711035-415

Μαρούσι, Ο.Α.Κ.Α.: Ανακαλύψτε αυτήν την εξαιρετική, γωνιακή και διαμπερή μεζονέτα πολυτελείας 182 τ.μ., η οποία προσφέρει απόλυτη άνεση και ποιότητα ζωής. Με εσωτερική επιφάνεια 182 τ.μ., 38 τ.μ. βεράντες και έναν πανέμορφο κήπο 26 τ.μ., η κατοικία αυτή συνδυάζει πολυτέλεια και λειτουργικότητα σε τέσσερα επίπεδα. Διαθέτει αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, εξασφαλίζοντας κορυφαία ενεργειακή απόδοση, κατατασσόμενη στην ενεργειακή κλάση Α+.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, με το ένα να είναι master, όπου  μαζί με το βεστιάριο καλύπτουν συνολικά 35τμ στον όροφο κάνοντας το ακίνητο ιδανική επιλογή για οικογένειες που επιθυμούν ευρυχωρία και πολυτελή διαβίωση. Η σύγχρονη σαλονοκουζίνα συνδέεται αρμονικά με τον κήπο, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και οικογενειακές στιγμές. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει δύο κομψά μπάνια, ένα πρακτικό WC, αποθήκη, καθώς και ένα ευρύχωρο playroom που συμπληρώνει τη λειτουργικότητα του ακινήτου. Στο επίπεδο των υπνοδωματίων υπάρχει επίσης καθιστικό και ένας μεγάλος χώρος γραφείου, καθιστώντας τη μεζονέτα ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για εργασία από το σπίτι.

Η εσωτερική διαρρύθμιση των χώρων έχει σχεδιαστεί με άψογο τρόπο, με τις επιφάνειες των επιπέδων να κυμαίνονται από 37,20 τ.μ. έως 54,30 τ.μ. (37,20 τ.μ. στο υπόγειο, 54,30 τ.μ. στο ισόγειο, 46,60 τ.μ. στον ημιώροφο και 43,50 τ.μ. στον πρώτο όροφο). Τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και τα διπλά τζάμια, σε συνδυασμό με την πόρτα ασφαλείας, προσφέρουν απόλυτη άνεση και προστασία.

Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ που εξυπηρετεί όλους τους ορόφους, μια κομψή εσωτερική σκάλα, σύστημα συναγερμού, ηλιακό θερμοσίφωνα και σίτες σε όλα τα ανοίγματα. Τα δάπεδα από πλακάκι και ξύλο στα υπνοδωμάτια προσδίδουν μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας. Η υπόγεια θέση στάθμευσης, η επιπλέον αποθήκη και η μαγευτική θέα ολοκληρώνουν την εικόνα αυτής της υπερπολυτελούς κατοικίας.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η απόλυτη οικονομία, καθώς δεν υπάρχουν μηνιαία κοινόχρηστα χάρη στα πέντε ηλιακά πάνελ που έχουν εγκατασταθεί στην οροφή του ακινήτου, καθιστώντας τη μεζονέτα την ιδανική επιλογή για οικογένειες που επιθυμούν έναν οικονομικό και ταυτόχρονα πολυτελή τρόπο ζωής. Το ακίνητο συνορεύει με ένα ολόιδιο και μπορούν να πουληθούν μαζί με τιμή 1,7 εκ. ευρώ. Τιμή κάθε μεζονέτας 850.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #231711035-415
Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικές μελέτες, ανακαινίσεις, ρυθμίσεις αυθαιρέτων χώρων, έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, έκδοση βεβαιώσεων νομιμότητας, τοπογραφικές μετρήσεις, σε συνεργασία με την KALLASarchitects.http://kallasarchitects.gr

Характеристики
Типология
Мезонет | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
182 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 850 000
Цена за м²
4 670 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+10 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем