1/24

Мезонет Παλαιόκαστρο, Центр, Oreokastro

OreokastroΠαλαιόκαστρο
€ 220 000
5+ помещения
140 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 26.09.2024
Описание

ID: 1-256


Κωδικός ακινήτου: 1-256

Δήμος Ωραιοκάστρου περιοχή Παλαιοκάστρου διατίθεται προς πώληση μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. . Κατασκευή 2005.
Το ακίνητο αποτελείται από τρία επίπεδα-ορόφους με την δυνατότητα δημιουργίας ανεξάρτητου ισογείου διαμερίσματος με ξεχωριστή είσοδο, κουζίνα, playroom, αλλά και δωματίου.

Μπαίνοντας από το δρόμο έχουμε μια συρόμενη καγκελόπορτα και συναντάμε ένα κήπο περίπου 35τ.μ. στον οποίο είναι διαμορφωμένη μια ανοιχτή θέση στάθμευσης με προεγκατάσταση ηλεκτρονικά ανοιγόμενης με τηλεχειρισμό καγκελόπορτας.
Στο ισόγειο συναντάμε ένα ευρύχωρο χώρο στον οποίο βρίσκεται το σαλόνι μαζί με την κουζίνα, η τραπεζαρία και το τζάκι της μεζονέτας μαζί με ένα wc ορόφου όπως και την πίσω πόρτα που μέσω σκάλας μας οδηγεί στον πίσω προαύλιο χώρο αποκλειστικής χρήσης 40 τ.μ. 

Στο χώρο αυτό που έχει διαμορφωθεί με πλακόστρωτα πλακίδια μπορεί να μπει ενα ωραίο σαλόνι κήπου όπως επίσης και να γίνει χώρος BBQ.

Τέλος στον 1ο όροφο της μεζονέτας έχουμε το masterbedroom μαζί με δυο παιδικά δωμάτια αλλά και το κεντρικό λουτρό της οικίας.
Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο και άνετο εμπρόσθιο μπαλκόνι το οποίο έχει θέα την πόλη αλλά και μεγάλη ανοιχτωσιά μιας και δεν εχει μπροστά του ψηλό οίκημα.

Το σπίτι έως τώρα κατοικείται από τους ιδιοκτήτες και όχι από ενοικιαστές και ως συνέπεια έχει πολλά extra μέσα όπως σίτες στα κουφώματα, εσωτερικά κάγκελα μασίφ για προστασία από τις σκάλες για τα παιδιά, a/c, εντοιχισμένες ντουλάπες κ.α.
Είναι ένα πολύ αξιόλογο ακίνητο για να στεγάσει τις ανάγκες μιας οικογένειας αλλά και να φιλοξενήσει στο ισόγειο του κάποιον γονέα που θέλει αυτονομία.

Ο ισόγειος χώρος είναι ήδη νομιμοποιημένος σε κύρια χρήση από τους ιδιοκτήτες,

SARRIS Group - ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηλ. κέντρο: 2310 272 272 , 2310 272 273 e-mail: info@sarrisgroup.com Μέλος : ΣΜΑΣΘ ( Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης ) ΟΜΑΣΕ ( Ομοσπονδία Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ) ΕΠΠΑ ( Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας ) Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : www.sarrisgroup.com ή ακολουθήστε μας : www.facebook.com/sarrisgroup.gr www.instagram.com/sarrisgroup www.linkedin.com/company/sarrisgroup www.youtube.com/@sarrisgroup Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012
Характеристики
Типология
Мезонет
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Нет
Площадь
140 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Камин
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 220 000
Цена за м²
1 571 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2004
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем