Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
W.C
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/17
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος

Двухкомнатная квартира Αγριλιά, Lithakia, Laganas

LaganasΑγριλιά
€ 150 000
3 помещений
68 m²
2 ванные
Этаж 1
Нет Лифт
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 26.09.2024
Описание

ID: 2-207


Κωδικός ακινήτου: 2-207

Πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου, 68 τ.μ., στην παραθαλάσσια περιοχή Άγιος Σώστης Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο πλήρως επιπλωμένες γκαρσονιέρες των 34 τ.μ. η κάθε μία. Κάθε γκαρσονιέρα περιλαμβάνει ένα μπάνιο, κουζίνα και ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί με καναπέ ή τραπέζι. Τα μπαλκόνια του διαμερίσματος προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο πράσινο τοπίο, περιτριγυρισμένο από δέντρα, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς.

Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης εξωτερικά και το διαμέρισμα προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες χρήσης. Μπορεί να νοικιαστούν και οι δύο γκαρσονιέρες για εισόδημα, ή ο ιδιοκτήτης μπορεί να κατοικεί στη μία και να νοικιάζει την άλλη. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ενωθούν οι δύο γκαρσονιέρες με κατεδάφιση του τοίχου, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια κατοικία, εξοχικό ή να ενοικιαστεί ολόκληρο. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερα προνομιακή, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από την παραλία του Αγίου Σώστη και κοντά σε δημοφιλείς προορισμούς όπως ο Λαγανάς, το Καλαμάκι και το Πόρτο Κούκλα.

Ο Άγιος Σώστης είναι μια γραφική παραθαλάσσια περιοχή κοντά στον Λαγανά, από την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε το Μαραθονήσι, γνωστό και ως Νησί της Χελώνας, λόγω της προστασίας των θαλάσσιων χελωνών καρέτα-καρέτα. Ο Λαγανάς είναι από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Ζακύνθου και σημαντικό μέρος του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, καθώς εκεί βρίσκονται οι φωλιές των χελωνών καρέτα-καρέτα. Σε κοντινή απόσταση, το Πόρτο Κούκλα προσφέρει έναν πιο ήρεμο και χαλαρωτικό προορισμό, ιδανικό για όσους επιθυμούν ησυχία και φυσική ομορφιά μακριά από τα τουριστικά πλήθη.



Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Нет
Площадь
68 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 150 000
Цена за м²
2 206 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1990
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+14 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем