1/25

Отдельный дом на одну семью Φιλελλήνων 26-28, 570 13, Ωραιόκαστρο, Центр, Oreokastro

OreokastroΦιλελλήνων 26-28, 570 13, Ωραιόκαστρο
€ 1 500 000
5+ помещения
367 m²
3 ванных
Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 26.09.2024
Описание

ID: 82-3140


Κωδικός ακινήτου: 82-3140 - Κέντρο Ωραιοκάστρου ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπερπολυτελής, ανεξάρτητη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 367 τ.μ. Το ακίνητο εκτείνεται σε 3 επίπεδα, 110 τ.μ. περίπου το καθένα και ένα γκαράζ 40 τ.μ. το οποίο επικοινωνεί με το ακίνητο. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται είναι περίπου 350 τ.μ. ενώ διαθέτει και ιδιωτική αυλή με στέγαστρο και πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου.
Στο ισόγειο στο οποίο βρίσκεται η δευτερεύουσα είσοδος του σπιτιού υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και μια ευρύχωρη κουζίνα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να βρεθεί στο γκαράζ, στο λεβητοστάσιο και στο μπάρμπεκιου. Στο σαλόνι υπάρχει επίσης ένα πανέμορφο και πλήρως λειτουργικό τζάκι, βεστιάριο αλλά και μια μικρή εσωτερική αποθήκη. 
Στο πρώτο όροφο υπάρχει η κύρια είσοδος του σπιτιού, ένα υπέροχο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία πίσω από αυτό, δεύτερη κουζίνα και WC. Από τον όροφο αυτό απεικονίζεται και η απίστευτη θέα που έχει το συγκεκριμένο ακίνητο τόσο στον Θερμαϊκό κόλπο αλλά και στον Όλυμπο.
Στο δεύτερο όροφο, υπάρχουν δυο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, το ένα εξ αυτών master με δικό του εκπληκτικό μπάνιο και βεστιάριο. Στον ίδιο όροφο υπάρχει ακόμη ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιείται ως γραφείο και βιβλιοθήκη. Επίσης υπάρχει ένα ακόμη μπάνιο με υδρομασάζ. 
Οι παραπάνω όροφοι συνδέονται μεταξύ τους με μια πανέμορφη σκάλα αλλά και ένα εσωτερικό ασανσέρ από το ισόγειο μέχρι και τον τελευταίο όροφο. 
Στις παροχές του σπιτιού προστίθενται η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Κάθε όροφος έχει τον δικό του πίνακα  ρύθμισης θερμοκρασίας, κεντρική σκούπα η οποία κάνει την καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη και κλιματιστικό. Το σπίτι διαθέτει ακόμη συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα MALTEZOS και πολλά ακόμη έξτρα τα οποία θα μπορέσει να δει κάποιος μόνο αν το επισκεφτεί. 
Στο χώρο του γκαράζ υπάρχουν ακόμη μεταλλικές ντουλάπες αποθήκευσης καθώς και ντεπόζιτο με έναν τόνο νερού για απόλυτη αυτονομία σε κάθε περίσταση. 
Η αυλή του σπιτιού διαθέτει φυτά, διακοσμητικά και μη, συντριβάνι, μπάρμπεκιου ενώ είναι όλη πλακοστρωμένη. 
Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι από εκείνα που που ακόμη και η πιο λεπτομερής περιγραφή δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εικόνα. Η πολυτέλεια και η άνεση συνδυάζονται απόλυτα. Ότι υπάρχει στο συγκεκριμένο σπίτι είναι επώνυμο και κορυφαίας ποιότητας. Έχει διακοσμηθεί με γούστο και μεράκι τετραγωνικό προς τετραγωνικό. Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι ότι το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση καθώς συντηρείται συστηματικά από την πρώτη στιγμή που χτίστηκε. 
Τέλος η θέση του ακινήτου του προσφέρει μια απρόσκοπτη θέα η οποία δεν μπορεί να κλείσει ποτέ καθώς βρίσκεται μπροστά σε χαρακτηρισμένο πάρκο και χώρο πρασίνου. 
Οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο της αγγελίας δίνουν μια πολύ μικρή εικόνα της ηρεμίας, της άνεσης και της πολυτέλειας που παρέχει η συγκεκριμένη βίλα.
Το Ωραιόκαστρο, σε απόσταση 20 περίπου λεπτών από τη Θεσσαλονίκη συνδυάζει υπέροχα την ζωή στην εξοχή με άμεση πρόσβαση σε αστικό κέντρο και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια. 

Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Да
Площадь
367 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка, 1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 1 500 000
Цена за м²
4 087 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Χρήστος Δελιαρούδης