Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
1/25
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Студия Χαλκέων 15, Θεσσαλονίκη 546 31, Ελλάδα, Исторический Центр, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΧαλκέων 15, Θεσσαλονίκη 546 31, Ελλάδα
€ 165 000
2 помещения
50 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 17.10.2024
Описание

ID: 7155

Θεσσαλονίκη, Κέντρο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 50τ.μ. σε 1ο υπερυψωμένο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1969, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, συναγερμό. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανική για φοιτητές ή εργαζόμενους με ελάχιστα κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 165.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #7155 ΠΩΛΕΊΤΑΙ στο κέντρο της πόλης εξαιρετικό διαμέρισμα! Πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο σε σύγχρονο design. Στον πρώτο όροφο με ανελκυστήρα 50 τ.μ, 44 τ.μ καθαρά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά του κέντρο της πόλης, σε κομβικό σημείο και σε απόσταση 2 λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους, με στάσεις αστικής συγκοινωνίας λεωφορείο. Μετρό στα 200 μέτρα. Αποτελείται από σαλοκουζίνα και ένα άνετο υπνοδωμάτιο με οπίσθιο μπαλκόνι. Πολυτελές μπάνιο με ντουζιέρα, πλυντήριο και ηλεκτρικό καλοριφέρ. Έχει εγκατάσταση συναγερμού, ριζικά ανακοδομημένες εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών και υδραυλικών. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός.
Μπορείτε να βάλετε και φυσικό αέριο και οπτική οίνα που προσφέρει η οικοδομή.
Κρυφοί φωτισμοί, δάπεδα με κεραμικά πλακίδια, συνθετικά κουφώματα ενεργειακής κλάσης, με διπλούς υαλοπίνακες. Ηλεκτρικό μάτι πόρτας. 
Ιδανικό για εκμετάλλευση Αirbnb η για μακροχρόνια μίσθωση. Μεσιτικό Γραφείο ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Για περισσοτερα ακινητα : www.neapoliteia.gr Υπεύθυνος ΚΟΦΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ καλείτε στο Τηλέφωνα: 2314005588 - 6906908800 Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας η αφμ. ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΑΚΡΙΒΈΣ ΣΗΜΕΊΟ ΣΤΟ ΧΆΡΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΉΤΟΥ
Характеристики
Типология
Студия
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
50 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 165 000
Цена за м²
3 300 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Виртуальный тур
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем